Še vedno izbiram med temi novoletnimi ponudbami

Spet se je leto obrnilo, kot bi mignil. Do nedavnega se niti nisem zavedala, da je silvestrovo že tako blizu in treba bo hitro nekaj poiskati.

Skozi leta sem silvestrovala na različne načine, največ pa je bilo žuranja. In to bilo kje – v Ljubljani, v tujini, na toplem pri prijateljih,.. zadnji 2 ali 3 leta sem pričakala (čisto) malo bolj umirjeno novo leto v meni bližnji Škofji Loki. Malo na prostem, malo v barih, ..

Letos pa sem si spet zaželela nekaj novega – silvestrovati na drugi lokaciji, najbolje nekod, kjer še nisem bila.. morebiti v tujini ali vsaj v kaki drugi regiji in tudi na malo drugačen način (pa niti ne vem točno na kakšen ?)

In tako sem raziskovala in našla nekaj zanimivih idej.

Prva mi je na misel prišla Italija..

Kolikor sem do zdaj oprezala za ponudbami, sem meni najbolj zanimive našla na spletni strani turistične agencije Potovanje.si., pri kateri me je najbolj zamikal obisk italijanskih mest, v katerih še nisem bila in si jih želim raziskati.

Neapelj

Neapelj

V oči sta mi padla Rim in Neapelj za 4 dni in Rimini za 3 dni. Res sem se že veselila teh morebitnih izletov ?? ampak kaj, ko ima moj problem z dopustom.

.. in iskala sem naprej,

saj je, bolj kot sva premlevala, kazalo, da bo nekaj dnevni izlet odpadel.. Pokukala sem tudi, kakšne ideje sem ob tem času navedla v lanskem prispevku, pa spet nič od tega ni prišlo v poštev ? In že se me je začela lotevati huda nejevolja. Bom ostala doma?

Možnosti je bilo potrebno že zelo skrčiti in raziskovati sem začela, na kakšne načine in kje, je možno silvestrovati po Sloveniji ?

In, ker se pač dnevi paketov ne ujemajo z najinimi datumi, sem se začela osredotočati zgolj na nočitve.

In tako je moje prvo povpraševanje romalo po elektronski pošti na Veliko planino ?, kjer sem si zamislila pravo zimsko pravljico ? Ne, ne obupam tako zlahka!

Jaz na Veliki planini

Velika planina se zdi očarljiva v kateremkoli letnem času

In, ker so moje zanimanje kar naenkrat prevzele koče, sem se obrnila na stran https://najem-koce.si . Lokacija mi je postala manj pomembna, pa tudi nekaj več denarja sem pripravljena zapraviti.

In kaj se je zgodilo potem.. Moj je izrazil željo, da bi praznovala tako  kot zadnji dve leti, kar pa meni niti slučajno ne diši. Itak je pa zadnji čas, da tudi jaz “vedno zadovoljna gospodična” izrazim svojo željo ? kdo bo zmagal? Upam, da držiš pesti zame? saj veš – punce vedno držimo skupaj, če se bo našel še kakšen fant pa še toliko bolje ?

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+