Najboljše pomlajevalne kreme

Sem blogerka, ki rada svetuje tudi o lepoti. To pa posledično pomeni, da sem preizkusila že malo morje kozmetike.

Danes se osredotočam na kremice za obraz. Nekatere sem preizkusila v sklopu blogerskih sodelovanj, nekatere pa sem si kupila samostojno.

Najboljša krema za obraz

Gre za kreme in serume, katerih cenovni razpon je zelo različen. Nekatere med njimi so stale okrog 10 evrov, medtem, ko se cena drugih giba tam okrog 50 evrov.

Za nobeno ne bom rekla, da bi bila zanič, ampak le, da ni dosegla mojih pričakovanj in me zadovoljila (na koncu članka navajam, katere lastnosti od krem pričakujem).

Tule spodaj pa naštevam tiste, ki bi jih dejansko bila še pripravljena kupiti, saj so moja pričakovanja izpolnile. Še več – z njimi sem bila zelo zadovoljna.

En lušten seznam:

hemptouch set

Lastnosti, ki jih od pomlajevalnih krem pričakujem:

Vidna nahranjenost kože, zgladitev drobnih gubic, svež videz kože, odpravljanje utrujenega videza, sijoča in tonirana koža.

Lastnosti, ki jih sovražim:

Nevpojnost ter ostajanje na površju kože (kar poleti povzroča tudi več potenja), mašenje por in povzročanje mozoljev ter ogrcev.

Kaj pa cena?

Glede na to, da sem navedla kozmetiko zelo različnih cenovnih razponov, bi povedala, da cena ni nujno bistvena. Če imaš še kakšno vprašanje ter če bi rada o kateri izvedela kaj bolj podrobnega pa lahko brez problema vprašaš v zasebnem sporočilu 🙂

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+