Nora na zanimive etuije za telefone

Pred kratkim sem že omenila, da sem si privoščila nov telefon, s katerim sem še vedno zelo zadovoljna.

Je pa bilo kar težavno najti etui zanj, saj honor serij ne prodajajo pri ponudnikih telekomunakicijskih storitev, zato je bilo tudi ovitek, oziroma kakršen koli dodatek zanj težko dobiti.

In tako sem nakaj časa “cvikala”, da ga bom opraskala, saj etuija kar nisem in nisem našla, zato sem telefon nekaj časa s seboj nosila kar v navadni nogavici? ja, kar nerodno mi ga je bilo potegniti iz žepa ?

Čeprav sem že od prej ljubiteljica malo bolj “spešl” etuijev (včasih malo šarastih) sem po obsežnem iskanju tako v fizičnih, kot spletnih trgovinah končno našla navaden prozoren etui – takega sem si tudi želela, saj je moj telefon tako “awsome” barve?. A kaj, ko pa je ta je z dostavo stal kar 17 evrov. Ni to nekam veliko za navaden prozoren etui? ?

Ker se mi je cena zdela trapasta sem poštarja s paketom zavrnila(to nisem storila prvič ?).. Odločila sem se, da bom naročilo izvedla na tuji strani čeprav bo nekaj časa trajalo, da bom paket prejela.

In kaj sem si izbrala?

Izbrala sem si dva gumijasta ovitka, preklopni etui za popolno zaščito celega telefona in dve stekli za zaščito zaslona. In to za pičlih 11 evrov.

Unicorns love coffee

Oba gumijasta ovitka sta prozorna. Le da ima zgornji risbico, ki me opisuje, kot veliko ljubiteljico kave☕

Drugi (spodnji) pa je prav tako prozoren a poln bleščic ? tale video mi je poslal fant, ko je paket prispel in me zelo razveselil ?

Bleščice

Kaj ni zakon?? ??

Tukaj je še simpatičen preklopni etui ⤵️

Muca

O steklih za zaščito zaslona pa mislim, da ni treba posebej razlagat ?

Pa naj omenim tudi, da pošiljka sploh ni prihajala tako dolgo časa. Prvi paket je namreč prispel v kakih dveh tednih ?

Evo pa imal zalogo z nekaj časa? in to za tako malo denarja ?

Kaj pa ti porečeš na moje nove etuije? So ti všeč ?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+