To so najlepši leseni uhani

Sebastijan me vedno znova zna očarati. Pred nekaj tedni sem predstavila njegove lesene nagrobne sveče. Tokrat pa so mi dneve za naprej, pa še za nazaj, polepšali najlepši leseni uhani, ki mi jih je poslal pred nekaj dnevi.

V trenutku boljše volje

Za mano je bil res dolg dan. Od doma sem bila od zgodnjega jutra pa vse do večera. S tem, da me je precej stvari spravilo v slabo voljo. Ko sem že mislila in upala, da bom kmalu doma, sem ugotovila, da moj avtobus pride šele čez štirideset minut. Pa še kaj! A seveda je tudi meni, tečki, uspelo priti domov. Le, da malo kasneje.

Ko sem končno prispela sem opazila, da me čaka njegov paketek. Seveda se mi ga je mudilo odpreti. Uaau😍.. dan se je takoj spremenil iz bednega v odličnega. Na vse neprijetnosti, ki so se dogajale tekom dneva, sem v trenutku pozabila. Kako, da ne. Samo poglej, kaj sem dobila❣

najlepši leseni uhani

Sovice 🦉, ki sem si jih tako zelo želela. Zdijo se mi ljubke in prijetno otročje. Nek tak predmet, na katerega se takoj sentimentalno navežem. Srčki ❤ za vsak dan, ker so pač srčki in ker so hkrati minimalistični. Čebelice 🐝, ker so tako pristno domače. Metuljčki 🦋za takrat, ko se počutim lepo. In rožice 🌸 za takrat, ko se ovijem v temno zelene pletenine.

Težko izberem najljubše. A morda me res od vseh najbolj očarajo sovice, ki me še posebej spravijo v živahno voljo.

leseni uhani sovice

A kljub temu sem se najprej odločila, da bom nosila srčke.

leseni uhani srčki

Sebastjan izdeluje tudi posebne voščilnice iz lesa

Takih zagotovo še nisi videla. Te unikatne voščilnice v sebi skrivajo ljubke lesene smrečice, ki bodo v decembru zelo lep okras. Vgravira jih po tvojih željah. Tvoji bližnji bodo nad njimi navdušeni, saj so lepo presenečenje.

lesene voščilnice

Vabim, da si ogledaš Zajchek woods FB stran, kjer te bodo očarali najlepši leseni uhani  na svetu! Pa še marsikaj drugega, ker fantu idej res ne zmanjka. Naročila pa so izvedljiva tako na FB-ju, kot tudi na zajchek.woods@gmail.com.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+