Planer za tiste z okusom

Kmalu bo potrebno obrniti nov list saj prihaja novo leto. Prav tako pa bo dobesedno potrebno obrniti nov list v novem planerju ? Jaz imam svojega že.

Samo za tiste z okusom

Planerji Studia AVD so tako posebni zaradi več razlogov. Prvi naj bo njihov videz. Platnice dajejo minimalističen videz. A ravno toliko tudi poseben – zaradi marmornatega potiska in zlatih črk, ki skupaj tvorijo popolno in očarljivo dovršeno estetiko.

Avg planer

Planiranje je uresničevanje sanj

Moje cilje bom lahko lažje dosegala. Marmorni planer ima veliko več strani, kot jih ima ta, ki mi je služil v letošnjem letu, tako, da bo lahko moja organizacija popolna ? Potem so tu še posebne strani, kot je na primer ta, ki služi idejam za darila ⤵️

Ideje za darila

Pa še malo sprostitve in lepih misli

Med stranmi se skriva tudi simpatična pobarvanka, ki nam bo omogočila sprostitev in izražanje kreativnosti med vsakodnevnim hitenjem. Kdo ve, mogoče pa mi med barvanjem na misel pade kakšna ideja, ki si jo bom lahko zapisala.

Pobarvanka

Še ena posebna pozornost – v kolikor planer podariš za darilo, si ga lahko omisliš dopolniti še z inicialkami posebne osebe, kateri bo namenjen. ?

Več o Studiu AVD si poglej na njihovi FB strani in spletni strani  kjer lahko tudi naročiš kaj lepega ??

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+