Naraven deodorant s popolnim vonjem

Nedavno sem napisala blog o pomanjkanju higiene ter smrdljivih najstnikih ?, v katerem sem navsezadnje omenila tudi to, da se danes da na trgu dobiti naravne in popolnoma neškodljive deodorante.

Kakšna srečka sem,..

Zato, ker sem imela priložnost preizkusiti prav takega ? od Karbonoir znamke, ki ji že zaupam, saj sem že lep čas nazaj začela uporabljati njihovo super oglje za beljenje zob, ki me je navdušilo. Tudi glede njihovega mila nisem ostala ravnodušna:)

Vesela

In  nisem se niti malo branila, da bi preizkusila še Karbonoir deodorant 🙂

Spet gre za čisto drugo obliko deodoranta. Čeprav sem teh preizkusila že veliko – od klasičnih v spreju, roll-onov in celo takega v prahu.. Ta je namreč v obliki kreme, oziroma nekakšne paste, če bi temu lahko tako rekli.

Uporabljam ga že par dni in meni vsekakor zadostuje, saj uspešno premaguje tudi potenje ob športu ?

Zelo me je navdušil njegov vonj ?. Saj umetnih in preveč koncentriranih vonjav ne maram preveč. Zato tudi redko uporabljam parfume. Ta pa vsebuje popolno kombinacijo vonja sivke in citrusov, za katere ne bi nikoli mislila, da skupaj tvorijo tako čudovito kombinacijo, ki jo zdaj lahko kar na sebi voham cel dan 🙂

Deodorant vsekakor priporočam. In to praktično vsem! Oboževali ga boste tudi tisti z občutljivo kožo (v to skupino sodim tudi jaz), še posebej veseli pa bodo tudi tisti, ki obožujejo naravno kozmetiko 😉

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+