Naravna kozmetika za mastne lase

Zadnje čase se mi lasje nekoliko hitreje zmastijo. Nisem prepričana zakaj,.. Morda tudi zato, ker sem zadnje čase precej neodporna. Ali pa tako, sem pa kdaj, pač pride.

Hkrati pa je prav vsako leto pozimi, moje lasišče nekoliko bolj suho (tako, kot koža po drugih delih telesa) , zaradi česar večkrat opazim moteč in neprivlačen prhljaj. Pogosto občutim tudi srbeč občutek.

To sta dve težavi, ki se kažeta v zanimivi kombinaciji. Kar pomeni, da je primeren produkt za nego zelo težko najti. Če bom recimo uporabila šampon proti prhljaju, mi bo morda pri tej težavi pomagal, a bo hkrati, ko bo navlažil lasišče, naredil tudi lase bolj mastne. Ni namreč nujno, da imaš suhe lase, če imaš tudi suho lasišče. In tudi ni nujno, da so tako lasje, kot tudi lasišče, mastni.

Tale kompletek bo, kot nalašč zame

Oba, tako šampon, kot tudi balzam sta veganska izdelka, namenjena mastnemu lasišču. S tem, da šampon Super Siberica Proffesional globinsko očisti lase in skalp, jih navlaži in zmehča ter preprečuje prhljaj.

kozmetika za mastne lase

Balzam Super Siberica Proffesional pa doda tudi volumen, kar pride prav mojim tankim lasem, zgladi razcepljene konice ter prav tako deluje proti prhljaju. Mislim, da tole zimo ne bom imela več problema z njim 😉

Meta in vitamin A sta tista, ki poskrbita, da se loj iz lasišča izloča enakomerno, a ne preveč. Hkrati prva pusti zelo svež občutek. Breza pa lase naredi zelo gladke.

Pozimi pa ni suho samo naše lasišče ampak tudi roke. Zato priporočam še tole kremico iste znamke. Kožo na rokah takoj naredi mehko in nežno na otip. Hitro se vpije in zelooo lepo diši.

naravna krema za roke

Tole in drugo izbrano, naravno kozmetiko si lahko pogledaš in kupiš na strani Lepa z naravo.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+