Navdušijo najbolj zahtevne

Kako sem srečna, da sem lahko spet dela tega, s tem, da preizkusim njihov novi izdelek. Edini, ki ga do zdaj še nisem.

Vedela sem, da bo do tega prišlo

Na vsake toliko so v prodajo dali kaj novega. In vedela sem, da bodo slej, ko prej, spet razvili nekaj posebnega. Zato sem zadnjič skočila pokukat na njihovo FB stran, da bi videla, če se že kaj dogaja.. in evo ga! Tokrat je to seruuum 💪. Tako navdušeno sem ga čakala, da ne morem niti opisat z besedami. Zakaj? Ker obožujem njihove izdelke, za povrh pa so razvili še enega za nego kože, zanjo pa res rada dobro skrbim.

Karbonoir serum

Seveda sem si ga priskrbela takoj, ko sem z objavo na Facebooku dobila, več, kot jasno potrdilo o njegovem obstoju.

Karbonoir izdelki so namenjeni različni uporabi. Kljub temu pa imajo nekaj skupnih lastnosti: predvsem te, da so vsi super, vsi izpolnijo obljube🖤. Negativne plati pri njih do sedaj nisem zaznala. Prav res ne.

Dajmo ga še probat

Pri tem serumu me je najprej presenetilo to, da se nanaša na cel obraz. Ponavadi se namreč vtirajo lokalno – torej, na predele, ki se gubajo.

karbonoir serum

Ker je tudi doza večja sem pomislila, da gre morda za slabšo koncentracijo vlažilnih sestavin. Pa temu nikakor ni tako, saj lahko kmalu po nanosu opaziš, da je koža bolj zglajena. To se opazi na drobnih gubicah okrog oči in na čelu. Jaz ga zato od druge uporabe dalje nanašam le na ta (kritična) področja, kjer se mimične gubice začnejo najhitreje pojavljati, saj mi tako popolnoma zadostuje. Pa upam, da bo tako tudi čim dlje ostalo.

Če primerjam moje dosedanje izkušnje z ostalimi serumi, lahko rečem, da pri temlem dobiš res veliko muske za malo denarja. Cene in učinki so si bili podobni, le, da tale vsebuje vsaj še enkrat toliko mililitrov. Več, kot očitno je, da iz moje strani zasluži čisto petko. Aja, pa še tako lepo dišiii.

Naravna krema za obraz Karbonoir je na voljo v spletni trgovini. Pohiti, ker se po mojem zna zgoditi, da jih zmanjka😉 Priporočam, da vržeš oko še na druge izdelke. Vabljena pa tudi k spremljanju njihove FB strani.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+