Novoletne želje

Ne, novoletnih zaobljub ne delam. Se mi zdijo nesmiselne. Zaobljube se lahko dajo vsak dan, če se nečemu zaobljubiti želimo. Imam pa novoletne želje. Za katere je tudi treba kaj storiti, ker vse ne pade iz neba. Tokrat pa te predstavljajo predvsem izboljšave glede na prejšnje leto. Še malo pa bomo odštevali.

novo leto 2020

So skromne, a velike

Želim si, da bi se leto 2020 odvijalo bolj sproščeno in manj stresno, kot prejšnje. Da bi bila s sabo in svojim življenjem bolj zadovoljna.

Nekaj bi se lahko spremenilo na področju financ, saj je moja plača še vedno minimalna, delo pa nič kaj ambiciozno, s čimer se kar ne morem in ne morem sprijazniti. In se pri teh letih niti ne mislim. Posledično to lahko pomeni nezadovoljstvo, hkrati pa tudi elan za premike.

V letu 2020 si želim tudi novih znanj. Pa naj bo to recimo pri premiku glede službe ali pa pri zadevah, ki se tičejo mojega bloga.

Prav tako bom vesela, če spoznam nove iskrene ljudi, ne glede na to kašne sorte bo moj odnos z njimi. Le da mi bi bilo prijetno z njimi, kjerkoli bi me že obkrožali.

Kratko in jedrnato – želim si predvsem napredovanja, tako na osebnem (osebna rast in zadovoljstvo) ter finančnem področju, kot tudi na področju kariere.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+