O njih že čivkajo ptički…

..ker tudi lahko, saj so zanimivi, drugačni (na dober način seveda), barviti, veseli, simpatični.. In še bi jih lahko opisovali, s samimi pozitivnimi besedami.

Najbolj važno pa je, da so izdelani s posebno pozornostjo, saj so narejeni ročno. In čeprav sem navdušena tudi nad oblačili, kozmetiko in še marsičem, se kljub temu počutim najbolj počaščeno, kadar lahko predstavim “zakladke” slovenskih ustvarjalcev. Vsakič znova se načudim temu, kaj vse zmore človeška domišljija.

Za navdušenke nad unikati

Upamo, da se bo vreme dokončno segrelo, saj so tile uhančki, kot nalašč za prebujanje toplih mesecev. Moji imajo v steklu vstavljene ptičke in rožice. Samo poglej jih! Kaj niso posrečeni ?

unikatni uhani Lintu

Če nisi ljubiteljica visečih uhanov, so na voljo tudi manjši

Se že vidim, kako jih na toplejši dan kombiniram z mojo rožnato tuniko. Medtem, ko v mestu sproščeno srkam kavico.

stekleni uhani

Uhani Lintu so izdelani iz različnih materialov. V nekatere so vstavljene celo čipke, prevladujejo pa simpatični ptički. “Lintu” namreč pomeni ptica. Možno je dobiti tudi podobne ogrlice, v katere so vstavljene, skorajda cele zgodbice. Pa tudi prstančke, broške, zapestnice in slikice.

Ostali nakit si lahko ogledaš na Lintu Fb strani. Naročiš pa ga lahko v spletni trgovini ali kupiš na enem izmed naslednjih prodajnih mest po Sloveniji:LOLA (Ljubljana), Koko (Celje)

Pohiti in si izberi tisto, kar ti je najbolj všeč, da ne bo prepozno.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+