Izbrala sem si novega!

Pred kratkim sem končno zamenjala stari telefon. Imela sem ga namreč že 5 let!! Še noben mobitel do zdaj, mi ni služil toliko časa, kot moj stari dobri Samsung Galaxy S5.

A tudi tega je bilo potrebno zamenjat. Prostora je že zdavnaj primanjkovalo, čeprav sem slike relativno redno nalagala na računalnik in brisala aplikacije, ki jih nisem potrebovala.

Telefon je že tako “štekal”, da sem na njem le stežka napisala prispevek. Tudi slike me niso več zadovoljile – še posebej odkar snemam tudi za blog.

Moj novi izbor

Zelo dolgo sem izbirala, da sem prišla do končne odločitve. Želela sem si namreč dober telefon za dobro ceno. Na trgu pa je vedno več znamk telefonov med katerimi lahko izbiramo. Cene drugih pa so postale enormne.

Na koncu sta me prepričala predvsem zmožnost njegove kamere in seveda njegov videz ??  do te barve sem kar stežka prišla, saj sem morala nanjo še čakati dobra dva tedna, drugje pa je niso več imeli.

honor 10

..in paket je končno prišel-ravno na moj rojstni dan 😉

Izbrala sem si Phantom Green barvo, ki si jo lahko bolje pogledaš v spodnjem videu (s starim telefonom ni imelo smisla slikati novega). Verjamem, da se je fant v videu potrudil, da je zagotovil dobro in profesionalno osvetljavo, a meni je v živo na naravni svetlobi še mnogo lepši ? (na videu si oglej vse 4 barve).

S telefonom sem zaenkrat zelo zadovoljna, ne bom pa prehitevala ker ga imam šele en teden. Sem si pa pred nakupom dobro ogledala ratinge in videla tudi, da je bilo pohvaljeno razmerje med kakovostjo in ceno.

Definitivno pa mi je všeč kamera. Prej so bili selfiji že prava nočna mora. S tem pa kar hitro uspe ?

Selfi

Selfi:) 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+