Podari (leseno) srce

Kmalu bo Miklavž, potem pa še Božič. In zakaj ne bi v teh praznikih podarili kar srca. To pa lahko pokažemo tudi s pomočjo nakita.

Fantje, tole poklonite svojim puncam

Pred kratkim sem spet malo raziskovala za našimi ustvarjalci, ki jih tako rada predstavim. Pa sem našla Pineks Wood, kjer izdelujejo zelo lep nakit iz različnih vrst lesa. Takoj mi je padla v oči tale verižica iz orehovega.

lesena ogrlica

Obesek je sijoč, lepota lesa pa je izkoriščena do popolnosti. Sploh nisem vedela, da je orehov les lahko tako zelo lep. Ni punce, ki nebi bila vesela takega obeska. Ti povem, jaz bi se kar stopila, če bi kaj takega dobila od fanta. Tudi druge ogrlice, uhani in zapestnice, ki jih izdelujejo so zelo zanimivi. In še marsikateri kos bi z veseljem nosila. A zagotovo je tale najbolj romantična. Kar mi v teh dneh še posebej prija.

lesena ogrlica srce

Ogrlica leseno srce se še posebej lepo poda k pulijem, ki so to zimo še posebej modni. Jaz jo bom k svojim outfitom vključila čimvečkrat!

Več o Pineks Wood si poglej tudi na njihovi FB strani. Ker se bodo počasi po prvih prižigih lučk začele postavljati tudi smrekice te bo morda zanimala tudi lesena smrečica in leseni okraski.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+