Oljčna nega na 1001 način

V naravi lahko pridobimo veliko sestavin, katere lahko uporabimo za nego in lepoto. Tako velja tudi za oljke, ki k temu pripomorejo še posebej, ko iz njihovih plodov pridobimo oljčno olje.

Kozmetika iz oljčnega olja

Iberika je okolju prijazna znamka, ki se ponaša s super naravnimi izdelki iz oljčnega olja…

.. in če me vsaj občasno spremljaš, si sigurno že opazila, da mi skrb za kožo veliko pomeni.

Vedno znova rada testiram nove kozmetične izdelke. In verjemi, da sem jih preizkusila že veliko. To pa posledično pripelje tudi do tega, da z vsakim nisem zadovoljna. Oziroma, da sem vedno bolj zahtevna.  Oljčna kozmetika

Tokrat sem se lotila preizkusa seruma, kreme in balzama za ustnice.

Ko sem prejela paketek, sem se iz firbca najprej namazala z balzamom – izbrala sem okus češnje.

Tudi pri mazilih za ustnice mi je zelo pomembno, kako delujejo. Da ne ustvarijo le tiste voskaste plasti na njih, ampak da jih dejansko negujejo in se vpijejo.

In ja.. Tale oljčni balzam, ki je 99% naravnega izvora je svojo nalogo odlično opravil. Ustnice lepo navlaži in jih naredi mehke in polnejše. Od mene si zasluži čisto desetko.

Brez tega ne gre

Serum vedno sodi k moji redni negi kože. Ne vem sicer od kje ta moja obsesija z nego. Lahko pa mimogrede omenim, da sem včasih imela vedno poln obraz izpuščajev in zato mi zelo veliko pomeni, da uporabljam kakovostna mazila za obraz, ki naredijo mojo kožo lepo in zdravo.

Tokrat sem izbrala obnavljajoči serum, za katerega menim, da mi bo prišel prav po dolgi in mrzli zimi, ki je zgleda nikakor noče biti konec.

Zelo pomembno

Če zime še noče biti konec pa še ne pomeni, da se do zdaj še niso pojavili lepi sončni dnevi.

So zelo fajn, ampak ne za kožo. Sončni žarki so eden glavnih škodljivcev, ki pripomorejo k staranju kože, hkrati pa povzročijo starostne pege, s katerimi se bomo (če se ne bomo pazile) srečale kasneje po 40. letu.

Zaščita pred soncem za obraz

Zato sem začela uporabljati tudi dnevno kremo za revitalizacijo SPF 15, ki bo mojo kožo ščitila pred soncem in drugimi zunanjimi vplivi.

Je nežne teksture, ki se hitro vpije. Kožo naredi mehko in lepo. Pa še zelo lepo diši.

In na koncu si mislim, da ustanovitelj in ostali sodelujoči pri Iberiki zares delajo z namenom ustvarjati dobre produkte, ob skrbni in premišljeni zasnovi.

Ne namešajo kar nekaj samo zato, da temu lahko rečejo krema, ampak namešajo ravno prav pravih in odličnih sestavin iz katerih na koncu nastane odlična kozmetika! 😊

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+