Omamno dišeče

Koža je tvoje edino pravo oblačilo.  Edino, ki ga ne boš zavrgla do konca življenja. Lahko pa to oblačilo uničiš ali poslabšaš njegovo “kakovost”.

Toda tega nikar ne počni! Za svojo kožo poskrbi že vnaprej – s primernimi, vlažilnimi in naravnimi sredstvi.

Tokrat se posvečamo milom

Obstajajo mila, ki naj bi negovala kožo, a jo namesto tega zelo izsušijo. V takih milih je navadno veliko parfumov in s tem tudi alkohola.. V njih običajno ni dosti tistih rožic ali sadja, ki so narisana na prednji strani embalaže, ampak zgolj njihov vonj (parfum).

Zakaj se torej nebi umivali z blažjimi, manj agresivnimi mili, ki kožo negujejo, saj vsebujejo zares tiste rožce in druge sestavine, ki kožo negujejo. Hkrati pa jo tudi dobro očistijo in pustijo mehko.

Naravno trdo milo

Tule na sliki se bahajo naslednje omamno dišeče kombinacije:

  • rman-melisa-limona,
  • cimet-refošk-limona &
  • limonska trava.

Meni je najljubša druga, v kateri zaznam predvsem sladkobno aromo refoška 🍷. Na zdravje! 🙃

S temi mili si lahko, namesto, da uporabim čistilno mleko, očistim tudi obraz. Moja koža je suha in občutljiva, zato z večino, v trgovinah kupljenih mil, to ni mogoče, saj jo zelo razdražijo.

Mila je mogoče dobiti v spletni trgovini Milo za drago. Tam pa lahko najdemo tudi druge negovalne izdelke.

Milo za drago

Meni je še posebej všeč vazelin, ki ustnice nahrani (ne pusti na njih le voskaste plasti ampk se dejansko vpije) in jih naredi bolj polne😘

Milo za drago lahko obiščete na njihovi spletni strani, kjer si lahko izdelke tudi naročite m. Pa tudi FB. Le oglejte si njihov čudovito dišeč sortiment🌸🌸

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+