Ouch, tokrat jaz potrebujem tvojo pomoč

Do zdaj se mi to nikoli ni dogajalo. Glavobole sem doživljala zelo redko. Pa še takrat, ko sem jih, ti niso bili prav močno. Ponavadi so bili posledica nenaspanosti ali pa prekrokane noči. Tokrat pa se je situacija malo obrnila.. V zadnjem tednu me mučijo napadi glavobola, ki so zelo intenzivni.

Pričnejo se zjutraj, saj se pogosto proti jutru zbudim zaradi kašlja, ker je moje grlo zelo suho. Čeprav zagotovo spijem zadostno količino vode – vsak dan. Napad kašlja pa ni tako dolg in intenziven, da bi ga lahko v celoti krivila za te grozne glavobole. Naredim požirek, ali dva vode in kašelj se umiri.

A vendar, takoj, ko zakašljam, se v moji glavi pojavi huda kljuvajoča bolečina, ki poneha po nekaj minutah. Me pa zaradi tega še kasneje, celo dopoldne boli glava, le da kasnejša bolečina ni tako grozna. Le tista grozna, itnenzivna, rabi pol dneva, da izzveni.

Intenzivno kljuvanje pa se začne pri levem ušesu, nato poteka navzdol, kasneje pa se bolečina razširi vse prek zatilja do desnega uhlja.

Jasno sem zadevo poguglala 😀 in ugotovila, da imam tumor ali pa napetost v vratu 😀 no, iz tega se sicer ni norca za delat 🙂 Resno pa razmišljam o obisku pri zdravniku, v kolikor bolečina ne bo pojenjala pred koncem tega tedna.

So tebe tudi že pestili podobni glavoboli, kako pogosto jih doživljaš in kje misliš, da tiči razlog za te?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+