Pasji kokos – naravno prehransko dopolnilo za pse

Skrajni čas, da še moj kuža dobi kakšen paketek in ne samo jaz.

Moja Coco je občutljiva psička zato zanjo želim le najboljše. In tudi zato, ker jo imam tako zelo rada, seveda ?

Ker je Pasji kokos že uveljavljen – uporabniki ga namreč zelo pohvalijo, sva se s Coco njegove uporabe lotile, brez večjih skrbi, da bi ji škodoval. Poleg tega pa vsebuje le naravne sestavine (kokosovo olje, spirulino, kokosovo moko)

Tokrat sem ji privoščila Pasji kokos – naravno prehransko dopolnilo za pse. Na kužka naj bi imel številne pozitivne učinke – na njegovo kožo, žleze lojnice, celjenje ran, prebavo,.. Midve s Coco pa sva ga še posebej izbrali zato, ker želiva izboljšati delovanje njenih žlez, ki se pogosto mašijo, zato jih Coco redno, oziroma prepogosto mora čistiti pri veterinarju.

In kako je Coco izrazila zanimanje?

Ko sem kozarec odprla je res zelo lepo zadišalo po kokosu. Ta vonj je Coco s svojim ostrim vohom seveda zaznala in se mu previdno približala ☺

Coco pasji kokos

Ko je videla, da to ni noben bau bau in ker ji je bil vonj očitno všeč se je kozarcu še malo bolj približala ?

Coco zanima kokos

Spoznala sta se, zdaj pa je čas, da ga zares poskusi.

Njam njam

In ja, dobro poznam svojega psa. In tudi vi verjetno lahko vidite, da je prav požrešna na tale njen poslastek ? saj si jo skoraj oči ven padle!

Coco liže pasji kokos

Polizala je vse do zadnje pikice!

Kako sva ga uporabljali?

Pasji kokos sem v največ primerih uporabljala tako, da sem ji ga ponudila samostojno, kot posladek. Koristi pa se lahko tudi za zunanjo uporabo, denimo za mazanje tačk pa tudi za kakšne ranice.

Učinki

V naslednjih dveh tednih je Coco vsak dan zaužila pol žličke kokosa. V tem času sem ugotovila, da je njena prebava postala zelo redna. Prej sicer ni imela kakšnih večjih težav. Kakat je šla 1-2x na dan. Živimo namreč v stanovanju in jo 3x dnevno peljemo na sprehod, tako, da točno vem kdaj to počne. Sedaj pa veliko potrebo opravi kar po 3x dnevno. O drugih koristih, kot je naprimer vpliv na žleze lojnice zaenkrat še ne morem zagotovo presojati.

Lahko pa povem, da se je Coco kar nekaj časa, ko so se ji žleze mašile, kazala, da ima tam zadaj srbečico. Saj se je po riti vozila tudi po pesku 😀 smešno kaj? 😀 za Coco zagotovo ni,a ne vem, kako naj drugače poimenujem to njeno dejanje. V zadnjem tednu pa tega ne opažam več. Priznam pa, da jaz nisem 24 ur na dan z njo.

Zagotovo pa lahko rečem, da pasji kokos nanjo ni imel slabega vpliva.

Pasji kokos priporočam vsem lastnikom kužkom, saj deluje kot naravni oksidant. Kozarec tega okusnega prehranskega dopolnila si lahko zagotoviš v spletni trgovini Naravno Zdrav Pes, kjer lahko najdeš še številne koristne nasvete za svojega pasjega prijatelja.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+