Priprave ne 2020: Beležke, planerji in notesi

Zadnje čase so planerji zelo priljubljeni. Uporabljajo jih sodobne ženske, ki so aktivne, organizirane. Hkrati pa si ne dopuščajo, da bi na kaj pozabile. Planerji in notesi so tako postali naši redni spremljevalci. A v resnici je včasih kar težko najti pravega zase. Rada imam vse popredalčkano in urejeno tako, kot je treba, saj je mojih aktivnosti in opravil vedno več. Pa s tem ni nič narobe, ker tako tudi sama želim. Sem se pa pri tem začela loviti, kaj zapisovati kam in kako.

Stvari si zapisujem kar na tri konce. Opravila predvsem v planer. Ko sem od doma pa na telefon. Pri notesu si pa dopuščam malo bolj razgibano pisanje. Oziroma, ga uporabljam bolj v smislu dnevnika. Za tiste ustvarjalne pa bo prav prišel tudi v smislu planerja. Saj si tako lahko sami domislite možnosti vpisovanja ali pa celo risanja kakšnih tabel, kar je prav tako lahko zabavno. Pa še sama svojim potrebam ga lahko prilagodiš.

Najbolj luštni notesi

Sigurna sem, da boš v tej spletni trgovini našla nekaj zase. Njihov nabor notesov je širok. Hkrati pa zelo zanimiv. Nekateri izgledajo očarljivi in nežni, ki so bolj primerni za pripadnice ženskega spola. Druge pa krasijo komični potiski. In jaz sem se odločila prav za tekega.

planerji in notesi

Zraven pa še za beležko v katero bom zapisovala izključno in samo opravila, ki so namenjena mojemu blogu. Oboje krasijo simpatične lamice, ki te kar prisilijo v dobro voljo.

Planerji in notesi so dostopni v spletni trgovini Karako.si. Ne bodo te razočarali niti v ponudbi ostalih kategorij izdelkov, kjer se najde tudi marsikaj za obdarovanja. Naj ti bo to v namig, kaj podariti v adventem času. Ta spletna trgovina me spominja na res dobro založeno knjigarno, oziroma papirnico, kjer najdeš vse od A do Ž. Pa še v takih prikupnih in lepih izvedbah.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+