Pletene obleke so must have

Obarvala bom dan s toplimi barvami. Tokrat z rožnato in rdečo. Ker topline v zraku ni več toliko, naj bo na outfitih. Sploh pa.. se tudi tebi zdi, da jeseni in pozimi barve čisto preveč zanemarimo? Kot, da že samo vreme ne bi bilo dovolj sivo?

Obožujem pletenine

.. ki me zaradi hladnejših dni še toliko bolj mikajo. In kaj je še boljšega od pletenin na splošno? Pletene oblekice seveda.

Včasih si te res zaželim pa jih takrat, ko iščem na spletu in v fizičnih trgovinah res ne najdem. V tej spletni trgovini pa jih je na voljo malo morje. Jaz sem se odločila za dinamičen kos, ki ga lahko nosim samostojno, na ozke kavbojke ali pajkice pa tudi, kot kardigan.

Dolga pletena obleka

Zdela se mi je prav angelske barve. Pa še tako fino nabrana je.

Teh tudi ni nikoli dovolj

Pajkic namreč.. pa naj gre za tiste čisto navadne, za športne ali pa take malo bolj posebne.

Na hitro jih lahko skombiniramo z marsikaterim zgornjim delom in obutvijo. Če uporabiš malo domišljije lahko še v tistih čisto navadnih izpadeš šik. A tele vsekakor niso navadne – so za tiste damice, ki si želijo pozornosti.

Modne pajkice

Moje najnovejše so te rdeče z ljubkimi zlatimi elementi. Dobiš jih pa lahko tudi v drugih barvah.

Oba kosa (in mnoge druge) boš lahko našla v spletni trgovini Zapeljivka.si. Najbolje, da spremljaš še Zapeljivkino FB stran, da ti nebi kaj posebnega ušlo 😉

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+