Poglej katere poletne kose sem si tokrat prisvojila v spletni trgovini Manzara Fashion

Poletje bo uradno kmalu tu in jaz imam zopet potrebo, da nadgradim omaro z oblekicami in kakšnimi novimi sandali, mimo tega pač ne morem, kaj pa ti? Včasih se tega lotim preko fizične prodaje, zmeraj bolj pogosto pa s pomočjo spletnih trgovin. Pred tem, da mi kaj ne bo prav, nimam več strahu, saj so pogoji vračanja enostavni in če mi je nekaj že tako zelo všeč, pač tvegam, da bom mogoče morala plačati tisto poštnino pri vračilu, kar pa se zgodi zelo, zelo redko. Pa še nakupovanje je prek spleta neprimerljivo  udobneje.

Moja nova oblekica ..

Tokrat sem mojo garderobo še malo zapolnila z oblačili s spletne trgovine, kjer do zdaj še nisem naročala. To sem storila v  Manzara Fashion. Za le-to sem vedela že lep čas, večkrat sem tudi pregledala njihov sortiment, sedaj pa je bil že skrajni čas, da si iz tega tudi nekaj prisvojim. Zakaj? Ker se mi zdi njihova ponudba še posebej poletju primerna. Skratka, oblekic še pa še 🙂

Oblekica manzara

Moja je postala tale nežna oblekica, z ljubkim nedolžnim lookom, ki je seveda romala z mano na letošnji prvi oddih na morje v pravkar preteklem vikendu. Na morju najrajši postavim make-up v kot, se pa zato rajši še toliko lepše oblečem ?

Oblekica manzara hrbet

Na hrbtni strani, kjer se zaveže mi je pa tudi TOP.  Postala sem njena zelo ponosna lastnica 🙂 Če bi jo tudi ti rada imela, si jo lahko naročiš TUKAJ. Me ne moti, če te bom kje srečala in bova obe nosili isto opravo 😉 Brez problema me lahko pocukaš za rokav, oziroma za naramnico ali krilo ?

.. in moj nov bodi 🙂

Seveda sem pa morala pokukati še k drugim kosom, ne samo k oblekcam. Nekaj časa so me k nakupu vabile torbice, potem pa se mi je s težavo uspelo le tem upreti. Sem pa zato naročila še en bodi.

BoDi manzara

Ni slab kajne? S super krojem in nevtralno barvo se odlično kombinira skoraj z vsem tipi in barvami kratkih in dolgih hlač pa tudi s krili.

Joj pa vse te kopalke, ki jih lahko naročiš v njihovi spletni trgovini.. in vsi ti sandali, ki so na voljo..Mogoče pa pridejo na vrsto naslednjič, kdo ve. Naj se oblačila v mojo omaro priseljujejo počasi, da ne bo med njimi preveč ljubosumja 😉

V Manzari nakup definitivno priporočam. Pošiljko sem dobila zelo hitro in tudi oblačila se mi zdijo glede na njihovo ceno kakovostna, saj namreč niso predraga. Po njihovi strani lahko definitivno pobrskaš tudi, kadar se na tvojem sporedu bliža poroka, matura,.. ker je izbira svečanih oblek tudi pestra, zanje ti pa ne bo treba zapraviti celega premoženja.

Aja, pa še nekaj. Jaz sem po njihovi strani surfala nekaj dni preden sem se odločila kaj izbrati – med toliko lepimi stvarmi je to namreč kar težko. Sploh pa sodim med tiste zahtevne potrošnike, ki so zapravljivi in racionalni hkrati. Vedno se želim potruditi, da si bom izbrala kos, ki mi bo res dobro služil in bo pasal na mojo postavo (tudi jaz imam svoje komplekse) ter ga bom vedno z veseljem nosila. A, ko sem se končno odločila, je zmanjkalo številk. In to se mi je zgodilo kar 2x – pri dveh kosih. Tako, da v kolikor ti bo kakšen kos oblačila všeč in ti bo še posebej padel v oči, ga rajši kar hitro naroči. 😉

A vseeno – jaz se ne sekiram, ker sem zelooo zadovoljno z oblekico in bodijem.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+