Polepšan svet

Ste že ugotovili, da se danes da polepšati čisto vse?In to sploh ne težko, saj je material lahko dostopen, ideje pa so že na youtubu, pinterestu, .. In drugih socialnih omrežjih.

Polepšamo lahko sebe, staro pohištvo, oblačila, ..

In tako sem jaz tokrat polepšala svojega starega ponija, ki sem ga lani kupila od nekega prijaznega fanta. Kolesu je manjkalo malo popestritve. Čeprav mi je bil že od začetka simpatičen.

Rdeč poni

Prejšnji teden je dobil nove gume, potem sem ga pa še z mokro cunjo temeljito očistila.. Takoj je izgledal dosti bolje.

A še nekaj mu je manjkalo. Potreboval je nekakšen simpatičen dodatek.

Okrasila sem ga z uporabnim, a ličnim dodatkom

Moj poni namreč ni imel zvončka in včasih je z vožnjo po mestu brez tega kar težko. Vsi se sprehajajo vse povprek (tudi po kolesarskih stezah) in te sploh ne slišijo dokler jim ne pripelješ za petami. Včasih pa še to ni dovolj in jih moraš opozoriti z besedo.

Zaželela sem si takega posebnega, drugačnega zvončka, ki bi privabil poglede. Rdečega in velikega. Želela sem si ga že nekaj časa. A redko sem kaj takega videla po trgovinah. Zato je bilo treba pogledati malo širše.

Pobrskala sem po spletni trgovini Bike center in med množico posrečenih zvončkov sem se odločila za velikega, rdečega z belimi pikami.

najlepši zvonček

Sedaj se še rajši odpeljem na kak opravek. Upam le, da moj vintage poni ni s tem postal še bolj privlačen za tatove 🤔 mislim, da bom potrebovala še nekaj za zaklepanje😊 mogoče še košarico pa nove rogove? Potem bo pa že čisto prenovljen 😊

Če si tudi ti želiš popestriti svoje mestno ali pa kakšno drugo kolo, ti priporočam, da si pogledaš tole spletno trgovino, kjer vsako oko najde svojega malarja 👍 spremljaj pa jih tudi na FB strani, da ti kaj ne uide.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+