Poletje in prekomerno potenje

Prekomerno potenje zna biti zelo neprijetna nadloga. Sama s tem nimam veliko izkušenj. In morda res nisem tista, od katere lahko dobiš nasvet iz prve roke.  A vseeno si znam predstavljati, kako moreče so lahko neprijetne vonjave in potni madeži. In skoraj prepričana sem, da ti spodaj lahko pokažem nekaj kar bi ti morda koristilo.

Kako do rešitve

Ljudje se pri takih težavah najbolj osredotočijo na deodarante. Da bi težavo omilili pri samem izvoru. Torej, da bi dosegli to, da bi se manj potili.

Verjamem, da dober deodarant lahko pomaga pri neprijetnem vonju. A dvomim, da lahko težavo kar odpravi. Saj so te ponavadi bolj kompleksnega pomena. Recimo pri ženskah na potenje lahko vplivajo hormonske spremembe. Pri najstnikih pa recimo procesi v puberteti in še kaj.

Potni madeži

V tem prispevku pa sem bom osredotočila na prav specifično skupino ljudi. Na tiste, ki jim postane neprijetno še posebej, ko se potijo v lepših oblačilih, kadar morajo biti urejeni. Recimo, da pogosto nosijo srajce ali bluze pri čemer so potni madeži lahko še bolj vidni, vaši urejenosti pa s tem pade čar.. Sploh zdaj, ko se vročina neizogibno bliža.

Za take situacije se mi zdijo še posebej primerne pralne blazinice Washie, ki se jih namesti na notranji del oblačil. Enostavno se jih prilepi in po uporabi opere.

Blazinice proti potenju

Slovenski patentiran izdelek

Se ti zdi, da bi lahko to bil pravi izdelek zate? Skoči na spletno stran  https://4inovate.wixsite.com/washie in si ga naroči ?

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+