Sproščujoča nega ob koncu napornega dne

Najbrž sem nemalokrat omenila, da mi je vonj sivke zelo ljub. Zakaj? Zato, ker mi je aroma prijetna in lepo diši ter ker me sprosti in pomiri. Zato je taka sproščujoča nega ob koncu dneva več, kot dobrodošla.

Trojna doza sivke

Saj veš, vsak dan za sabo prinese svoje. In obstajajo dnevi, ki nas spravijo v slabo voljo, stres ali kakršnokoli drugo napetost, ki nam včasih niti spati ne da. Čeprav sem na srečo ena tistih, ki spimo, kot ubiti. A kljub temu se je potrebno zvečer spraviti v posteljo v čim lepšem vzdušju. Zato, da lahko res dobro spimo ter se tudi zbudimo naspani in motivirani za nov dan.

Naravna kozmetika

Tale komplet je, kot nalašč za večerno razvajanje. Zame predstavlja pravo domačo aromaterapijo, ki pa se začne takole.

Najprej s tuširanjem s sivkinim milom, ki je odlično za razvajanje suhe in občutljive kože. Na njej pusti mehak in nežen občutek.

Sledi nanos negovalnega olja z izvlečki prave sivke. Ta bo še dodatno negoval kožo, ki je pozimi podvržena suhosti in razvajal čute. Super pa se obnese tudi, kot masažno olje.

Sivkina kozmetika

Za konec pa uporabim še sivkin hidrolat, katerega popršim po obrazu, preden nanesem kremo, zaradi česar se ta še lažje vpije. Sivkin hidrolat osveži obraz in prijetno deluje proti kakršnikoli razdraženosti, občutku zategovanja.

Vsi trije izdelki so last slovenske blagovne znamke Blue Hill. Pri njih se izdelek razvije od začetka – od samega nasada sivke, pa vse do konca. Priti mora samo še v naše roke.

Tale super sproščujoča nega, oziroma sivkin kompletek pa lahko postane tudi tvoj, saj bom konec tedna v sodelovanju z Blue Hill priredila nagradno igro, ki bo potekala na moji FB strani.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+