Popoln svinčnik za obrvi

Priznajmo si, popoln svinčnik za obrvi je težko najti. To je tisti, ki je ravno prav temen, oziroma svetel in pravega odtenka. Tak, ki se ujema s tenom kože in las. In še posebej pomembno – ne ustvari videza, kot, da smo si obrvi narisale z alkoholikom.

Svinčnik za popolne obrvi

Izbrala sem si ga v svetlo rjavi barvi, saj sem pri naročanju odločila, da mi bo tako še najbolje ustrezalo.

popoln svinčnik za obrvi

Ima pa tale svinčnik eno ful dobro posebnost. Krtačka ima tako obliko, da obrvi s svojimi zobčki riše črtkano.

Kar je super, saj ne želim doseči videza izumetničenih, močnih in očitno narisanih obrvi. Namesto tega želim le do dodelati svoje, tako, da bodo izpadle še vedno nekoliko naravne. Saj so same po sebi že dovolj goste. Le obliko želim nekoliko “izpiliti”.

popolne obrvi

Moj namen je dosežen. Svinčnik se za moje potrebe dobro obnese. Le paziti je treba, da ga ne uporabljaš čez puder, saj se ščetine potem nekoliko “zabašejo” in zapackajo.

Popoln svinčnik za obrvi boš našla v trgovini Mtrend. Kot tudi tale vlažilni balzam za ustnice z medom.

vlažilni balzam za ustnice

Super se obnese, ko so te razpokane, saj je zelo masten. Zato jih odlično neguje in jim da lep lesk. zaradi česar izpadejo še malo bolj polne in privlačne. Na voljo pa je v jagodni in limonini različici.

Mtrend ponuja različne kategorije izdelkov. Nabor posamezne res ni velik. A, so zato v njih sami izbrani, posebni in dobri produkti.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+