Popolna sestavina, ki jo vse že dobro poznamo

Si tudi ti ena tistih, ki se takoj, ko nastopi mraz začne tuširati z ekstremno vročo vodo ali pa se ti koža že brez tega izsuši, saj so padci temperatur kar hitri..

Zato rabiva en takle super lonček

Vedno poudarjam, da je kozmetiko potrebno prilagoditi glede na različne letne čase, oziroma glede na potrebe kože v različnih letnih časih. In trenutno je odlična izbira tale piling ⤵️

Anticelulitni piling

Nežna kava je meni ena najljubših za redno in nežno pilingiranje kože. Včasih uporabim kar navadno kavo in ob redni uporabi opazim, da je tudi celulit manj viden. Kadar pa so pilingi obogateni še s sestavinami, ki preprečujejo izsušitev kože pa še toliko boljše. Skratka, popolno za tiste dni, ko smo malce bolj lene in se nam ne da še mazat ?

Ni dneva brez kave!

Sem velika ljubiteljica kave, tako, da me vse kar je z njo povezano, prav hitro premami.

Spijem je nekaj skodelic na dan, včasih se še posladkam s čim kavnim ?

Prepriča pa me tudi v kozmetiki, saj že dobro vem, da na kožo učinkuje zelo dobro – vidno izboljša njen tonus. Se pravi, da jo naredi tudi bolj čvrsto in napeto.

Kaj pa za suho kožo?

Seveda so pilingi fajn za suho kožo, kot tudi za druge tipe kože, ker odstranijo odmrle celice, spodbujajo prekrvavitev v koži in preprečujejo nastanek vraščenih dlačic.

.. a ne pozabi na vlaženje

BAM piling je odličen tudi zato, ker kožo nahrani, saj vsebuje veliko olj in karitejevo maslo. Zaradi teh je koža po uporabi zelo voljna. Na njej pa ostane omamno dišeč vonj po pomarančah.

V enem lončku je zmešano vse kar tvoja koža potrebuje

Hkrati pa je BAM piling zelo SKRBEN ? ker je izdelan ročno, ni testiran na živalih, primeren je tudi za veganke pa še 100% naraven je.

Proti celulitu

Popiti ali kar razmazati po sebi? Jaz ostajam pri obojem❣️

Oglej si BAM Body stran in poišči super izdelke zase❣️

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+