Popolna zimska nega kože

Vse bi se morale zavedati tega, da v različnih pogojih potrebujemo različno nego. Tako tudi velja za nego glede na letni čas. Zato vam bom danes razkrila, kakšna je popolna zimska nega kože.

Popolna četverica 🍀

Stavim, da še zdaleč nisem edina, ki še posebej pozimi občuti vpliv suhe kože – tisto nadležno pikanje in srbečico…Sem pa tja se pojavi še kakšen izpuščaj, tudi na obrazu. Tokrat se bomo uprle vsem tem nadlogam 💪 S spodnjimi štirimi. Ko sem prejela paketek, sem za začetek vse prevohala in vsi tako zelo lepo dišijo. Debelo uro za tem pa se je začelo testiranje.

Nega razdražene kože

Čarobni ognjič

Preden se testiranje začne se seveda stuširamo s toplo vodo 🥰 – priznam, da se sama umivam z zelo vročo – kar pa za kožo ni dobro (še dodatno jo izsuši), zato nikar ne ponavljaj za mano. Še dobro, da sem zatem uporabila ognjičevo maslo, ki kožo intenzivno neguje, jo brani pred izsušitvijo in pospeši obnavljanje. Ta je po uporabi izredno mehka in nežna. Velik plus masla pa je ta, da se tudi hitro vpije. Po svojih izkušnjah ga zelo priporočam vsem tistim, ki imate občutljivo in celo razdraženo kožo.

Po taki super izkušnji na koži pa ognjiča še nisem imela dovolj. Zato sem si še posebej z ognjičevim mazilom namazala tiste suhe izpuščaje, ki so se mi začeli pojavljati prejšnji teden, ko so nas “napadle” še nižje temperature.

Zdravilna sivka

Noge pa sem zaenkrat še izpustila, saj je sledila še depilacija, po kateri občutim še hujšo srbečico in razdraženost 😖 za to težavo pa je bilo sivkino mazilo, kot nalašč 👌Deluje namreč protivnetno, saj kožo rahlo razkuži.

Pa še moč cvetlic 🌹Nega občutljive kože

Za konec si je razvajanje zaslužila tudi koža na obrazu. In to s pomočjo vrtnic, ki jo dodobra nahranijo. Po uporabi pa je koža videti sijoča in zdrava.

Vsi omenjeni produkti so naravni, zaradi česar bodo nekatere pripadnice ženskega spola nad njimi še bolj navdušene. Mene pa prepričajo predvsem s svojo učinkovitostjo. Vsi so dosegli, oziroma celo presegli moja pričakovanja, saj kožo res odlično negujejo.

Sivkino mazilo in ognjičevo maslo ter mazilo boš nasla v spletni trgovini From earth to soul. Kmalu pa se jim pridruži še vrtnična krema za obraz 🌹

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+