Popolno prileganje nedrčka

Si že kdaj občutila popolno prileganje nedrčka? In to takega, da je še lep, ravno prav podložen in pod oblačili skorajda neopazen?

Meni se zatakne že pri prvem delu. Če mene vprašaš, je možnost, da bi našla pravo velikost, približno toliko verjetna, kot zadeti glavni dobitek na lotu.

O pravi velikosti govorim, ko mislim, da se vse prilega tako, kot je treba. Da košarice niso prepolne, niti preprazne, da je obseg ustrezen in da potemtakem tudi stoji na mestu, da naramnice stojijo na mestu… Da nič ne tišči, oziroma, da je na vseh delih udoben.

Iskreno – v svojem življenju sem imela samo en nepopolni ampak dokaj uredu približek zgoraj opisanemu.

Nekaj let nazaj pa sem popolnoma nehala nositi podložene nedrčke, še posebej tiste s kostmi. Odkar so se na trgu, kot modni pojavili tisti popolnoma nepodloženi nosim le še te in športne.

Nekako si to lahko privoščim, ker imam bolj majhne prsi. A kljub temu si na vsake toliko zaželim nekaj, kar naredi malo lepšo obliko in doda malo polnosti. Pa bog ne daj da bi kakšnega takega polprosojnega čipkastega oblekla pod kakšno rahlo prosojno svetlo poletno oblačilo.. saj veš, kaj bi se potem zgodilo… En velik UPS 🤭 Tako, da tudi ti niso vedno primerni.

Kaj pa če lahko vse to kar iščemo najdemo v enem nedrčku?

Prileganje nedrčka je pomembno za nas ženske. Večinoma smo ga primorane nositi vsaj pol dneva. In če nas stalno nekaj na njem moti, nam to lahko kratkomalo pokvari dan (jaz postanem precej živčna in slaba družba za vse okrog sebe😁).

Nevidni nedrčki

Če se strinjaš z mano imam zate predlog. Na našem trgu se je pojavila trgovina s prav posebnimi nedrčki.

Ti so zasnovani z namenom, da jih praktično ne občutimo. Ker so brezšivni je možnih motečih elementov še manj. Hkrati pa so pod oblačili manj vidni.

Udoben nedrček

Sama sem si izbrala takega v bež barvi, da bo neopazen tudi pod tistimi zgoraj omenjenimi polprosojnimi oblačili in takimi za takrat, kadar se je treba malo bolj uredit, da se čim manj vidi.

Prvi vtis, ko sem odprla paket

Takoj, ko sem odprla vrečko sem začutila nekaj čisto posebnega, kar do zdaj še nisem.

Otipala sem ga z rokami in ob tem začutila neverjetno mehkobo in nepredstavljivo nežen material. Med svojim perilom nisem imela še ničesar podobnega.

To je nekaj še prijetnejšega in lahkotnejšega od tistih popolnoma nepodloženih modrčkov.

Tudi kadar ga nosim tekom celega dneva ga praktično ne občutim . In moram priznati da ta modrček naravnost obožujem in ga res priporočam vsem, ki se srečujejo d kakršnokoli težavo pri nošenju tega dela perila. Pa naj bo to neprijeten material, tiščanje, oziroma zgolj neudobje ❤️

Dobiš ga lahko na Lings Lingerie.

Moja pričakovanja so zelo presegli.

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+