Praznična in posebna nega kože

Prav je, da našo kožo ves čas negujemo in skrbimo zanjo. Toda v decembru naj pride na vrsto posebna nega koža. Takrat je posebno vse in naj bo še to. Razvajajmo se.

Posebna praznična izdaja kozmetike

Odlikujejo jo vonjave bogate slive, tople vanilije in sočne hruške. Odločila sem se  za slednjo. Saj ima hruška sama po sebi zelo prijeten in nežen vonj. V kozmetiki pa tega še nisem zaznala. Zato se mi je zdelo zanimivo preizkusiti tudi to.

set za tuširanje

Na sliki sta hranilen in osvežilen jogurt za telo ter gel za tuširanje, katerega vonj se zelooo prijetno razširi po tuš kabini. Vonj teh dveh pa lahko na sebi vohaš še nekaj časa po tem, ko ju uporabiš. Z njima je posebna nega kože, več, kot zagotovljena.

The Body Shop kozmetika se lahko pohvali s številnimi vrlinami. S tem, da je primerna tudi za vegane, ni testirana na živalih in ima dolgo ter uspešno tradicijo. Ne smem pozabiti omeniti niti tega, da se vedno bolj zavzemajo za zdravje našega planeta.

S tem so me še posebej presenetili

Sama sem imela veliko problemov s kožo. Z njeno občutljivostjo, izpuščaji (ki so včasih izgledali naravnost grozno), pekočim občutkom in občutkom zategovanja. Kakšnih 10 let je trajalo, da sem vzpostavila ravnovesje v njej in se omenjenih nadlog znebila. Ja, rabila sem veliko časa in cel kup raziskovanja, da sem se naučila razumeti reagiranje in potrebe moje kože.

Zato iz lastnih izkušenj vem, da so take težave, kot tudi na primer težave z mozolji lahko zelo neprijetne in moteče. Predvsem pa zelo dolgotrajne, ker je težko najti ustrezno nego. Zato so me prijetno presenetili predvsem s tem, da je v njihovih trgovinah mogoče prejeti individualno svetovanje o negi kože. Na način, da ti pomagajo ugotoviti, kakšen tip kože imaš, pa tudi povedati, kako potemtakem kožo na obrazu negovati. In s čim seveda – zato ponujajo tudi možnost preizkušanja izdelkov v njihovih poslovalnicah.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+