Praznični make-up

December je čas v katerem je lahko vse malo bolj kičasto in sijoče. Zakaj si torej ne bi privoščile še praznični make-up. V okusni meri seveda. Še posebej praznični večeri nam dopuščajo nekoliko bolj intenziven in bleščeč make-up.

Bleščice so moja šibka točka

Bleščice imam rada skozi vse leto. Ampak brez pretiravanja. Dovolj je, če so samo na nohtih. Obožujem jih tudi na čevljih pa morda malo na kakšnem puloverčku. A tokrat se bom posvetila predvsem make-upu.

Pri Farmasi je trenutno na voljo čudovita izdaja praznične dekorativne kozmetike, v kateri prevladujejo predvsem bleščice v vseh možnih barvah. Sama sem izbirala me eye-linerji in laki ter ostala pri nekoliko bolj nevtralnih barvah, ki jih bom lahko uporabljala skozi vse leto.

praznično ličenje

Izbrala sem si eyeliner, ki je v nanosu sicer črn. Bogatijo pa ga čisto majcene bleščice.

eyeliner z bleščicamiPa lak v katerem v resnici niso ravno bleščice, ampak pikice. A mi ni čisto nič žal, da sem izbrala takega, ker mi je res TOP.

lak za nohte z bleščicami

Te pikice mi izpadejo res hudo. Super bi se obnesel tudi, kot nadlak na kakšni svetlejši barvi. Na primer na rožnati ali pa svetlo sivi.

Moja posrednica pri prodaji za Farmasi je Nada. Najdeš jo lahko na njeni FB strani. Prepričana sem, da ti bo znala dobro svetovati. Izdelki, ki sem jih preizkusila do sedaj pa se mi zdijo res kvalitetni. Tudi super odstranjevalec ličil o katerem sem nedavno pisala.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+