Preganjanje dolgočasa v karanteni?

Verjela ali ne, tudi v karanteni se da marsikaj početi, le morda na nekoliko drugačen način, kot prej. Definitivno pa vseeno obstaja en kup reči, s katerimi si lahko krajšaš čas. V spodnjih točkah, ti povem, česa sem se lotila sama in morda najdeš kakšno idejo tudi zase.

Več gibanja zunaj

Še dobro, da je vreme lepo, da se lahko gibamo zunaj. V teh dneh se veliko več sprehajam s svojim kužkom, skočim na kakšen hrib v naši občini, na kolo, po tanovem pa se učim metati tudi na koš.

ugc trakovi in kape

Opažam tudi, da se sprehajajo tudi tisti, ki jih prej zunaj nisem srečevala. In si mislim, da ima tale karantena na naktere tudi pozitivne učinke.

Smo nadvse ustvarjalni

Skupaj z družino lahko igramo kakšne družabne igre na katerih se je že nabral prah. Sama pa se lotevam tudi sestavljank.

Ženski topli copati

Ena od zanimiv ustvarjalnih reči, se mi zdijo tudi pobarvanke za odrasle. Te sproščajo in spodbujajo kreativnost.

Pobarvanka za odrasle

V prihodnjeh dneh pa se lotim še izdelave domačega mila, o katerem bom seveda tudi poročala 😊

Ne potrebujemo tako veliko

V dneh karantene z lahkoto prihranim veliko več denarja, kot prej, saj je zapravljati za kavice, hrano v restavracijah in še kaj drugega, trenutno nemogoče. Skoraj prepričana sem, da se bom v tem obdobju naučila z denarjem ravnati dosti bolj odgovorno in varčno. Ne bom več toliko trošila za nepotrebne reči. Saj ne tiste, ki so zastonj osrečujejo najbolj.

Hkrati se mi vedno bolj dozdeva, da potrebujem manj, kot sem si kadarkoli do zdaj mislila. Sprehodi v naravi so veliko boljši izkoristek prostega časa, kot posedanje v kavarnah. Brezplačni so, zanje pa potrebujem le trenirko in pulover, stekleničko vode in morda kakšno sadje za s seboj.

V karanteni sem dost bolj sproščena in veliko manj pod pritiskom, kot prej.

Preizkušamo nove recepte

Če se dosti gibamo se lahko tudi malo posladkamo ali ne?

Kremšnite v kozarcih

Nazadnje sem se lotila kremšnit v kozarcih. Tudi v prihodnjih dneh se nečesa lotim, a se še nisem odločila, česa točno. Kakšna ideja? 🤔

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+