Pri Okay.si vedo: eko in bio je šik

V bistvu je v zadnjih letih trendi vse, s čimer lahko varujemo okolje in čimbolj zdravo živimo. Eko in bio, v zadnjem času pa vedno bolj tudi veganski izdelki.

Seveda pri tem ne mislim zgolj na prehrano, ampak tudi na kozmetiko ter razne izdelke za dom.

Zakaj pa ne, pravim jaz. Tudi jaz lahko prispevam k okolju in svojemu zdravju ter zdravju mojih bližnjih. Vsaj dokler niso cene zaradi teh posebnosti še enkrat večje kot pri drugih “navadnih” produktih.

Eko in Bio

Pa se ustavimo pri izdelkih za dom, ki sem jih malo prej zgoraj omenila. Tokrat sta v moje roke prišla večnamensko čistilo in bio milo za roke.

Ecos – večnamensko čistilo

Ja, tudi jaz kaj “spucam”, čeprav bo to vlogo, vsaj še nekaj časa v večini prevzemala moja mama.

ecos večnamensko čistilo

Tole čistilo mi je všeč ravno zato, ker je večnamensko, saj smo vsi doma že siti čistil in ugotavljanju, katero je za kaj, kadar kaj potrebujemo. Njegova moč pa je primerljiva ostalim čistilom, ki so mi do zdaj bila znana. Pa še lepo diši po pomaranči. Več o tem si lahko pogledaš tukaj

Bio-D milo

Moja koža je že tako ali tako občutljiva in suha, tako, da res pride prav, če pazim na to kolikor se le da.

Bio milo za roke

In tako se je v naši kopalnica znašla tale doza bio mila z limeto in aloe vero, o katerem si lahko več pogledaš tule. Milo ima tudi razkuževalne lastnosti, ki pridejo še posebej prav v času viroz.

Z obema izdelkoma sem v splošnem zadovoljna, mojo zadovoljstvo pa je le še podkrepilo dejstvo, da sem naredila nekaj dobrega za okolje. Oba izdelka si lahko naročiš na Okay.si, kot tudi še veliko drugih zanimivih izdelkov za različne namene. Skratka, še in še ?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+