Priljubljena CutOut manikura

Sem velik ljubitelj CutOut manikure. Zdi se mi naravnost prekrasna. Tako vizualno, kot v smislu, da ne vzame preveč časa, je enostavna, pa tudi možnosti te tehnike so neskončne.

Nalepke lahko izrežeš sama, lahko pa jih kupiš. V drogerijah lahko najdeš take v obliki kvadratkov, trikotnikov, trakov, puščic in celo srčkov. Jaz sem si kupila kompletek, ki vsebuje kar vse te oblike. Našla sem ga v Muller drogeriji.

cutout nalepke

Ker je moj že načet, sem ta izdelek poiskala še na spletu, da ga boš lahko videla še celega. TULE si ga lahko pogledaš. Je kar dobro založen, kajne ? 🙂

Kakšno manikuro sem si pa naredila jaz?

Najprej sem si izbrala dva poljubna laka.  Tudi tokrat sem izbrala vijoličaste odtenke.

lak goste blescice

  1. Najprej sem nohte v celoti nalakirala s svetlejšim bleščičastim lakom. Počakala sem, da se ta res dobro posuši.
  2. Nato sem na nohte nalepila cutout nalepke. Jaz jih vedno zravnam, oziroma podrgnem še s pinceto, tako, da se dobro zalepijo na noht in poravnajo. V nasprotnem primeru lahko lak zaide pod nalepko, linije pa potem niso tako jasne.
  3. Čez nalepko sem ponovno normalno nalakirala noht. Jaz nič ne kompliciran, lak potegne kar čez nalepko. Vendar potem moraš paziti tudi, da jo dočasa odlepiš, da se prej ne zasuši.

In nastali so tile nohti 🙂

cutout manikura

So tu všeč? 🙂

Prilagam še posnetek z youtuba.

Gospodična na videu je uporabila točno te nalepke. Mislim sicer, da ji ni tole nič kaj lepo uspelo :/ . Se pa jasno vidi, kako izdelek uporabiti. Moj namen pa je ravno ta, da vam uporabo jasno prikažem.

PA ŠE NASVET: CutOut manikuro si lahko narediš tudi tako, da del nohta na katerega nalepko zalepiš pustiš golega, nelakiranega. Taka manikura je bila pred letom ali dvema izredno trendi. Čeprav se ni kaj dosti uveljavila. Meni pa se sicer zdi zelo lepa.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+