Rešitev za mastne lase

Pozimi imam pogosto težave z mastnimi lasmi. Kar mi trenutno precej narobe hodi, saj sem se komaj začela odvajati od vsakodnevnega pranja las. Opažam predvsem, da se prehitro zmastijo zaradi nošenja kap. Tem pa se težko izognem, saj sem med onimi, ki jih zelo rado zebe..

Se tudi ti spopadaš s to težavo v tem letnem času ?

Da bi si lase prali veš čas ni zdravo, saj potrebujejo naravni sebum. Pa tudi kar kliče po prehladih v teh mrzlih dneh. Zato je bolje, če najdemo kakšno primernejšo rešitev. Na primer…

Suhi šampon

Priznam, da sem skorajda že pozabila, da ga imam na polički. Bo pa tale Syoss-ov šampon spet prav prišel v teh dneh.

Syoss suhi šampon

Včasih se zgodi, da se lasje zmastijo kar naenkrat pa niti ne vemo od česa. In če se ravno takrat moramo nepričakovano in prav na hitro kam odpraviti, je lahko zelo neprijetno. V takih momentih si lahko najhitreje in učinkovito pomagamo s suhim šamponom.

Uporaba in efekt

Uporaba suhih šamponov je enostavna. Enakomerno ga popršimo po lasišču in se dobro razčešemo. Učinek je možno videti takoj.

Jaz si ponavadi pred tem, položim na ramena še brisačo, da zaščitim oblačila.

V primeru, da ostane na laseh viden prah, ga odstranimo s sušilcem za lase. Sama po tem še nisem imela  potrebe, saj šampon na lase pršim po malem in ga po potrebi dodajam.

Še ena prednost suhega šampona je ta, da poveča volumen, saj so moji lasje ravni in tanki. Pa še diši zelo lepo?

Široka ponudba suhih šamponov

Pri brskanju za kozmetiko si rada pogledam stran Notino, saj je njihova ponudba zelo obsežna in primerna tudi za najzahtevnejše potrošnike. Ne poznam strani, ki bi imela na voljo toliko blagovnih znamk.

Že ponudba suhih šamponov je presenetljivo široka. Tako, da sem prepričana, da lahko najdeš tudi tvojemu lasišču in potrebam primernega.

Dvomim pa, da bo med brskanjem po njihovi strani v tvoji košarici pristal le en izdelek ?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+