3 rituali za dobro počutje

Nihče ne mara, da so si dnevi podobni, kot jajce jajcu. Čeprav ima vsak zagotovo majhne vsakodnevne rituale, ki mu veliko pomenijo in pozitivno vplivajo na počutje. Pa naj bo to pitje jutranje kave, določene aktivnosti, kaj v zvezi z osebno nego,..ipd.

3 rituali za dobro počutje

Tokrat predstavljam 3 izdelke, ki bodo poskrbeli za prijetno počutje tekom našega dneva ⤵️

Rituali za dobro počutje

Na fotkici lahko vidiš piling za telo, kremo za obraz ter svečko za odišavljanje prostora.

Svečko z nežnim hruškinim vonjem lahko uporabimo kadarkoli se želimo razvajati s prijetnimi aromami in se ob njih sprostiti, oziroma odpraviti neprijetne vonje. Prav tako pa so le-te primerne, kot darila saj jih krasijo napisi s sporočili.

Aromatične sveče

Piling s soljo iz mrtvega morja uporabim nekajkrat na teden po tuširanju. Po nogah pa skoraj vsak dan, saj imam tam zelo suho kožo. Obnese se čudovito. Ne samo, da kožo zgladi, ker odstrani odmrle celice. Prav tako jo super nahrani in naredi zelo mehko, saj vsebuje kakovostna olja. Na njej pa pusti zeloooo prijeten vonj.

Nočna vitaminska krema

Potem pa je tule še vitaminska nočna krema za obraz. To nanašam zvečer po tuširanju, oziroma pred spanjem. Res je čudovita. Mislim, da še nisem imela opravka s kremo, ki bi imela bolj bogato teksturo. Kljub tej pa se lepo vpije in ne maši por, kot nekatere kreme gostejše teksture.

Vsi ti mali rituali za dobro počutje, so iz spletne trgovine Monna.si, ki se ponaša predvsem z naravnimi, zdravimi ter etično in trajnostno naravnanimi izdelki.

Kot svoj dnevni ritual lahko morda uporabiš tudi tole > 5minut časa zate.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+