Kili kili šali in kape

Ker z ročnimi deli nisem spretna, me še posebej navduši, ko vidim šivarije naših ustvarjalk. Takih reči nikoli nebi znala sama. Tokrat so mi v oči padli šali in kape.

Če bi se jih lotila sama, bi mi morda uspelo lepo kapo sešiti v enem letu. Z neštetimi poskusi seveda 🙊

Kiki kili za male in velike

Pri Kili Kili boš našla sortiman, ki je primeren za majhne otroke pa tudi za odrasle ženske. Od šalov različnih modelov pa do ljubkih kapic. Teh dvojnih nimam nikoli dovolj. Sploh zdaj, ko imam zaradi dobro prehlajenega ušesa izgovor, da si privoščim kaj novega od omenjenega 😉

Ker imam še posebej pozimi rada nekoliko bolj umirjene barve sem si izbrala tale kompletek v nežni rožnati, ki se enostavno barvno kombinira. Luštno, kajne?

šali in kape

Prav hitro sem se mogla z njim opremit in se ven iti pokazat 😊 In moram rečt, da je bil sprehod nadvse prijeten in predvsem topel.

komplet šal in kapa

Ker me še posebej rado zebe v vrat pa še en šal s pikicami, ki s svojo trikotno obliko sega še nekoliko nižje. Zaradi te pa je tudi lep dodatek.

cevast šal

Že čakajo nate tile Kili Kili šali in kape. Samo še izbrati in naročiti moraš tisto, kar ti je najbolj všeč. Da bo naša zima topla ❤

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+