Šampon za volumen las, ki res deluje

Kolikokrat ste kupili šampon, ki je obljubljal manj prhljaja, močnejše lase, večji volumen,..itd. No, jaz že večkrat. A nikoli ni bilo videti učinka. Proti prhljaju mogoče že lažje dobiš kakšnega dobrega, že Head&Shoulders je kar OK. Kaj pa za volumen? Kot bi iskali iglo v senu.

Moji lasje se mi sicer zdijo lepi in so gosti, a so tudi zelo tanki. So popolnoma ravni in brez volumna. Leta sem nanašala prevelike količine laka za lase, da bi le-tega dosegla. A lak lase uniči, saj jih naredi suhe in krhke, zaradi česar se konice rade lomijo. Zato sem se mu odpovedala pred kakima dvema letoma in od takrat naprej se redno strižem, da moji lasje ostanejo čim lepši.

Še več – sedaj sem pričesko skrajšala za kakih 20cm ali celo več, ker je moj namen doseči lepe dolge lase z več volumna. Že res, da lasje sedaj izgledajo polnejši, oziroma bolj bujni, a ne dovolj. Še vedno nisem dosegla pravega volumna.

Kdor išče, ta najde

Ali pa drugi najdejo njega..Na srečo imam zlato frizerko, ki mi je ponudila testerje šampona za volumen. In ja, res deluje! Sicer se lasje naslednji dan že malo poležejo, a ne popolnoma. Takega učinka s šamponom do zdaj še nisem dosegla. V bistvu pri drugih, ki sem jih do sedaj poskusila, učinka sploh ni bilo videti, nikakršnega.

šampon botea

Zaradi mojega navdušenja sem jo poprosila, da mi naroči kar celo dozo, saj je ob mojem obisku ni imela na zalogi. In tako je tudi storila 🙂

Ta šampon deluje na lase tako, da jih okrepi, hkrati pa okoli njih ustvari film, tako, da so debelejši, celotna pričeska pa je s tem videti bolj bujna.  V drogerijah ga do sedaj še nisem opazila in tudi v naših spletnih trgovinah, žal, še ne. Priporočam ti, da svojega frizerja povprašaš po testerju, da se boš lahko o njegovem delovanju 100% prepričala sama. Mogoče ga lahko vendarle kupiš pri njem. Upam!

BOTEA PURE šamponi se pojavljajo v več različicah – proti prhljaju, za rast las, proti izpadanju las, za vsakodnevno umivanje,..  Cena pa se giblje okrog 7€, kar pa za moje pojme ni preveč, v kolikor gre za dober šampon. Pa še ne porabiš ga veliko, ker se zelo peni 🙂

Izdelke te linije si lahko pogledaš TUKAJ

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+