V zadnjem trenutku: kje boš za Novo leto 2018?

Ker je silvestrovanje že blizu in ker tudi sama še nimam posebnih planov, sem se odločila, da raziščem, kam se lahko odpravimo za Novo leto 2018 pri nas in na tujem.

Večina bo menila, da sem prepozna, a vendar se tudi ob koncu decembra lahko najde nekaj zanimivih idej. Morebiti pa se za kakšno od njih odločiš tudi ti.

Seveda sem oprezala le za posebnimi ponudbami. Pa naj se ta posebnost nanaša na pestrost, zanimivost ali pa na to koliko lahko za ugodno ceno dobiš.

Silvestrovanje pri nas

Na nivoju v Goriških Brdih

Takoj sem našla nekaj kar mi je blazno všeč ?..Popolno za tiste pare ki bi letošnje novo leto rajši preživeli na toplem in si namesto popivanja rajši privoščili več romantike in dobre hrane (mene tale meni zelo mami). Cena ni nizka je pa primerljiva s kakimi boljšimi termami. Vključuje še nočitev  (ali dve) in še v ceno vključene privlačne dodatke. In z vsem tem, ter s toliko kulinarike in buteljk se sploh ne zdi več drago. Več o ponudbi in sami rezervaciji si lahko pogledaš tukaj.

Za Novo leto na smučišču

smucanje na silvestrovo

Sicer ne smučam (več), vendar menim, da bi vsak pa čeprav le rekreativni ljubitelj tega športa bil vesel take ponudbe.  V ceno je vključena tudi silvestrska zabava 🙂 Poglej si več

 Ljubljana

Kot vedno pa se lahko še v zadnjem trenutku usedemo v Taxi in odpeljemo v Ljubljano. Kjer bomo spet priča ognjemetu in različnim izvajalcem na prostem, ki bodo zabavali na trgu Francoske revolucije in Kogresnem trgu. Za nekatere bo to dovolj, drugi pa se bodo potem odpravili v enega od številnih klubov – v K4, TopSix ali Cirkus.

Silvestrovanje na tujem

Ujemi Last Minute

plaza

Če loviš priložnosti in ponudbe za potovanja v zadnji minuti, pa je najboljše, da obiščeš kar Last-Minute.si. Stran je namenjena predvsem pravim avanturistom,  ki radi raziskujejo tudi tiste bolj eksotične in oddaljene dežele. Glede na to, da sem precej “zmrznjena” me zgornja fotografija kar vleče v tople kraje 🙂

Potem pa imamo tu še LastMinuteCenter, ki ponuja potovanja tudi v bližnjr sosednje in balkanske države.

Airbnb

Ali pa, če si potovanje v kraju, kjer želite preživeti silvestrovo organiziratw povsem sami. Ugodno prenočišče pa si poiščeš na Airbnb.

Romantično Silvestrovo na tujem

Benetke so že dovolj romantične vse dni v letu. A, vendar – na novo leto si pari natanko ob polnoči množično izmenjajo poljube na Trgu Svetega Marka, kar velja že za tradicijo. Pred tem si lahko privoščite romantično večerjo, po polnočnem poljubu in ognjemetu pa je dovoljen še kakšen kozarček 🙂

Kaj ti je najbolj všeč? Jaz se ne morem odločiti med toplimi kraji in Goriškimi Brdi 🙂

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+