Sladkanje za boljše počutje

Sladkanje ja zdravo! Ja, prav si slišala. In ne, ne gre za dieto, pač pa za “sladkarije”, ki bodo pripomogle za boljše počutje v različnih situacijah.

Dejstvo je, da za svoje počutje lahko na različne načine poskrbimo sami (tudi kadar nam dnevi niso najbolj naklonjeni).. In to tako, da jemo zdravo, se gibamo zunaj, dovolj spimo.. in zakaj to nebi storili še na najbolj možen okusen način 😋

No, letos je za moje počutje poskrbel tudi božiček. Očitno sem bila zelo pridna 😉 saj mi je prinesel tudi tole ⤵️

Za dobro počutje

Sladkorčki, ki mi polepšajo dan

Dobro, da je v paketu toliko različnih, da si jih lahko privoščim več, oziroma vsakega po enega tekom dneva, za vsako situacijo posebej, takrat, ko ga najbolj potrebujem.

Psihično počutje

Vsak okus drugače pripomore k počutju.

  • Rdeči ribez, kadar zmanjka energije
  • Malina, da ne zmanjka koncentracije
  • Borovnica za boljšo samozavest (moja najljubša, ker obožujem borovnice) in
  • okus slive proti stresu.
  • Za zraven pa še otroške pastile po katerih še tako rada posežem. So z okusom maline in vplivajo na splošno boljše počutje.
Okus borovnice

Borovnica je meni najljubša

Iskreno lahko povem, da meni pride prav čisto vsak izmed njih. Zmeraj pogosteje pridejo dnevi, ko se počutim, kot totalna razvalina. Tempo danes je namreč hiter in včasih mi primanjkuje energije, hkrati s tem tudi koncentracije v službi.

Včasih mi manjka tudi samozavesti, tako pri nalogah s katerimi se srečujem, kot tudi samozavesti glede svojega izgleda, saj smo s strani družabnih omrežij obkroženi samo s popolnostjo in s tem, kako vsem vse super gre. Pa vemo, da v resnici ni vedno tako.

Vse to skupaj z osebnimi situacijami pa posledično pripelje tudi do stresa.. tako, da se res držim tega, da jih tekom dneva jemljem, kar pa zaradi sadnega kiselkastega okusa sploh ni problem 😋

Tale okus me je res prijetno presenetil, ker ponavadi prehranska dopolnila, oziroma razni vitaminčki niso ravno okusni.

Kompletek dr Bach pastil za boljše počutje lahko prilagodiš po svojih potrebah in vanj vključiš ravno tiste, ki bi ti najbolj prišle prav.

In za to ti s spletno trgovino EkoSol ponujamo 15% popust s kodo “zabica15”. Ponudba velja tudi že na znižane izdelke.

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+