Slovenska kozmetika z bio oznako

Mislim, da sem tokrat prvič imela čast preizkusiti kozmetiko z bio oznako in to me je naredilo še bolj radovedno. Pa še slovenskega izvora je – sodelovati z domačimi podjetji in ustvarjalci  me namreč še posebej osrečuje.

Kozmetika + bio + slovensko

To so 3 besede, ki ponazarjajo nekaj kar imam rada. Nekaj kar cenim. In tokrat so se vse skupaj znašle v enem samem izdelku ?

KOKO naravna kozmetika..

..je iz kozjega mleka. Jaz pa sem preizkusila eno od njihovih kremic in mleko za čiščenje obraza.

Koko set

Izmed treh kremic, ki so na voljo, sem izbrala Princess Green različico za suho kožo.

Ob prvi uporabi, me je najprej presenetil vonj. Zato, ker je kozmetika naravna in ker je iz kozjega mleka, sem namreč nekako sklepala, da bo morebiti neprijetnega vonja. V resnici pa je ravno obratno, saj zelo diši. Aroma je zelo sveža.

KOKO krema je srednje goste teksture. Na koži pa pusti žameten in hranljiv občutek. Moji koži odgovarja pa čeprav je ta občutljiva in nikakor ne prenaša vseh mazil. Hitro se tudi vpije in zato jo večkrat uporabljam pred nanosom pudra.

Zjutraj in zvečer, pred nanosom kreme, si vedno obraz očistim s KOKO Sqeeky clean mlekom. Tako iz obraza odstranim nečistoče in kremi zagotovim boljšo absorbcijo.

Ker je KOKO kozmetika hranljiva mi še posebej odgovarja v zimskem času, ko je moja koža še nekoliko bolj izsušena. Prav pride tudi preden se odpravim ven ne mrzel zrak in veter, saj jo tako zaščitim pred zunanjimi vplivi.

Obdarila sem tudi svoje najbližje

Ker je čas obdarovanj, sem v božičkove darilne vrečke “porinila” še testerčke.

Da bodo tudi moji bližnji imeli priložnost preizkusiti kakovostne izdelke, ki jim bodo morebiti ustrezali prav tako, kot meni.

Tudi te je možno kupiti v KOKO spletni trgovini. Prav tako pa si več o njih lahko pogledate na njihovi FB strani.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+