Slovenska večnamenska kozmetika

Od vseh produktov, ki jih predstavljam na blogu najraje predstavim prav kozmetične izdelke. Še posebej praktična je večnamenska kozmetika.

Negovalno kozmetiko preprosto obožujem. Ne vem od kje sicer izhaja ta moja mala obsesija s kremicami in podobnim. Preprosto me zanimajo že precej let. Zanima me tudi obnašanje in delovanje naše kože. So znanost. So tiste, ki ti dajo dober občutek v svoji koži.

Že od malega sem imela precej težav s kožo. Veliko alergij in veliko suhih izpuščajev, ki so trajali vse do konca najstniških let. Pekle so me tudi otroške kreme.

Alergije so se z leti ublažile. A suhi izpuščaji so ostajali še dosti dlje. Pomoči za to nikoli nisem iskala pri dermatologih ampak sem se raziskovanja lotila sama. Tako, da sem preizkušala in preizkušala. In raziskovala to in ono o obnašanju kože in njenem delovanju. Zdaj sem pravi mali samouk kar se tega tiče in z veseljem delim nasvete tudi ostalim.

Seveda še danes naletim na produkte, ki moji koži ne odgovarjajo. Ravno nazadnje sem skoraj celo kremico dala mami, ker je meni naredila več škode, kot koristi.

Vsekakor pa ta ne bo glavna nit tega prispevka. Ampak bo slednji⤵️

Večnamensko olje za nas občutljive

Spet sem se z velikim veseljem lotila preizkušanja novega kozmetičnega izdelka. Že vidim, kako bo z mano romal na dopust.

Obožujem učinkovite izdelke, ki jih lahko uporabim za različne namene in na tak način v kovčku zasedem manj prostora. Da ne govorim, kako to pride prav, če se na potovanje odpravljam z letalom! Kozmetika, ki jo uporabljam vsak dan mora biti izbrana in kakovostna. Ne glede na to, ali je to doma, ali pa če se kam odpravim samo za vikend.

Ideja, da je nebi vzela sabo odpade. Niti pomislim ne na kaj takega, saj ne pride v poštev niti, da si nebi nahranila kože, takoj, ko pridem ispod tuša, saj bi me v naslednjih nekaj minutah doletel zelo neprijeten in močan občutek zategovanja, temu pa bi najbrž sledil kakšen izpuščaj. Pa čeprav vedno strmim k dobri hidraciji že s samim pitjem tekočine.

*O nas občutljivih govorim kadar mislim na vse nas, ki smo se pogosto srečali z enim od spodnjih simptomov:

  • Rdečica
  • Pekoč in srbeč občutek
  • Zategovanje
  • Suhi izpuščaji po katerih z luščenjem nastanejo celo ranice
  • Občutljivost na več kozmetičnih izdelkov za obraz 

Večnamensko olje Cache

Cache olje je večnamensko olje, ki na mojo občutljivo kožo deluje blagodejno. Ne samo to da ji paše. Ker rada poskrbim za lepoto mi veliko pomeni tudi, da ima arganovo olje na kožo anti-aging učinek.

Pripravku je prav tako dodan še smilj, ki enako, kot arganovo olje ščiti pred staranjem. Hkrati pa ima regerativen učinek.

Čeprav že skoraj desetletje res dobro skrbim za kožo in se težave ne pokažejo več tako pogosto, sem v zadnjem mesecu ali dveh težko dosegla ravnovesje v njej. Pogosteje so se pojavljali mozoljčki, razne rdečice. Čutila sem do zdaj neznano srbečico. Zatem, ko sem nekajkrat uporabila Cache olje pa sem takoj opazila izboljšanje!

V eni flaški je torej vse, kar najbolj potrebujem!

Ni samo za obraz

Olja so zelo vsestranska, s tem mislim, da jih pri negi lahko uporabimo na različne načine. Še dva moja najljubša načina za uporabo sta naslednja:

  • Vtiranje v konice las – to je drugi najpogostejši način uporabe, ki mu kar zvesto sledim, da se moji lasje ne lomijo.
  • Mazanje rok – olje Cache je v splošnem primerno za nego obnohtne kožice. Redna in dosledna nega ponavadi pripomore tudi k lepšim in močnejšim nohtom.
  • Vtrla sem ga tudi v lasišče in pustila delovati čez noč, saj se mi že nekaj časa pojavlja prhljaj, ki ga spremlja srbečica.

Vedno ga nanesem na še vlažno kožo, oziroma mokre lase. Saj se tako lažje vpije.

Ta kozmetični produkt je primeren za zelo širok razpon uporabnic. Za take z raznoraznimi kožnimi problemi, pa tudi za take, ki jih nimajo pa želijo poskrbeti le za lep in zdrav videz kože. Je naraven in ne vsebuje agresivnih dodatkov. Jaz ga bom z veseljem porabila do zadnje kapljice. Veselim se nadaljnje uporabe.

Za občutljivo kožo in mladosten videz

Hvaležna sem, ker je ena od ličnih zlatih flašk pristala pri meni. Morda se zanjo odločiš tudi ti ➡️ https://www.cache-oil.com/

Na zgornji povezavi ga lahko naročiš. Preberi si tudi mnenja uporabnikov. Presenečena boš. Bravo Cache! ❤️

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+