8 slovenskih znamk naravne kozmetike

Vem, da je med vami veliko takih,ki imate rade naravno. Še bolje pa je, da lahko ob tem podpremo naš trg. Zato sem se odločila v ta prispevek strniti vso slovensko kozmetiko, ki sem jo preizkusila do sedaj. Pa začnimo.

1.Karbonoir

Preizkusila sem že vse Karbonoir izdelke. Milo, deodorant, oglje za zobe, ščetko in serum. Vsi so se izkazali naravnost odlično. Spodaj so povezave, ki te vodijo do vsakega od njih.

karbonoir serum

2. Hiša nature

Hišo nature sem si zapomnila predvsem po očarjivem vonju citrusov in vlažilnih izdelkih. Ne veš, a bi se namazal ali pa bi kar pojedel vse skupaj. Več o moji izkušnji in o izdelkih si poglej TUKAJ.

slovenska kozmetika

3. Naravno in dišeče iz Radeža

Pohvalijo se lahko predvsem z naravnimi in koži prijaznimi deodoranti. Pa še z mnogimi drugimi izdelki. Nekateri izmed  njih so primerni celo za vegane.  Več si poglej tukaj: https://zabica.si/veganska-kozmetika/

4. Herba Slovenica

Ta znamka mi je ostala v spominu predvsem zaradi prijetnega vonja zelišč in osvežujočega efekta njihovih super tonikov, oziroma hidrolatov. Z njimi se uspešno bojujem proti rdečici. Super za po aktivnosti.

5. Afrodita

To poletje sem se tudi jaz odločila za hitrejše pridobivanje tena z Afroditino Tropical Marmelado, ki za razliko od drugih ima nekaj zaščitnega faktorja.

6. Milo za drago

V spominu so mi ostali predvsem po nekoliko drznih kombinacijah vonjav, oziroma sestavinah, ki skupaj tvorijo posebne in skorajda razkošne vonjave. Več o izdelkih Milo za drago si poglej TULE

Naravno trdo milo

7. KOKO naravna kozmetika

Njihova posebnost je, da v svoje izdelke dodajo kozje mleko. Pohvalijo pa se lahko tudi z BIO oznako. Več o KOKO

Koko set

8. Glina.si

Glina je zelo vsestranska surovina v kozmetiki. Nekateri jo za zdravje celo pijejo. Več o glini in sami znamki si poglej na POVEZAVI.

Maska siva glina

Tole so sami super izdelki, ki jih je vredno preizkusiti. Zelo se veselim, da vam v prihodnje predstavim še kakšnega novega 😉

 

 

 

3 komentarji

  1. Nika Veger 21/01/2020
    • Žabica 03/02/2020
    • Žabica 05/05/2020

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+