Slovenska poletna osvežitev!

Kadar nam je v poletnih dneh vroče, je naša koža lahko precej razdražena, še posebej, če je ta občutljiva.

Še toliko bolj pa bi morali zanjo poskrbeti po športnih aktivnostih, ko se res zelo znojimo. Bog ne daj, da športamo še na soncu!

Moja je po vadbi precej rdečkasta. Po znojenju se večkrat pojavijo tudi mozolji, ki so skoraj nekoliko vneti in boleči..

Kaj storiti?

Itak gremo vsi potem pod tuš (vsaj upam). Da se zares osvežiš pa uporabi tole ⤵️

Lepotilni losjon za telo, Hidrolat smilj in Eko smilj-šipkovo mazilo

Tule na slikici imamo en tak luštn popoln komplet za popolno nego.

Najprej se po obrazu pošpricaj s hidrolatom, preden koža dehidrira. Počakaj, da se vpije. Tole bo tvojo kožo res poživilo.

Na telo zatem nanesi lepotilni losjon, ki je še posebej primeren po sončenju. Saj pomirja, vlaži in obnavlja kožo. Pa tudi kakšne vnete mozoljčke, ranice,.. ipd. bo lepo pozdravil.

slovenska kozmetika

Na koncu pa se po obrazu namaži še z eko smilj-šipkovim mazilom. Zavira nastanek gub. Še posebej pa je primeren za občutljivo in pordelo kožo.

Vsi omenjeni, super izdelki so produkti družinskega podjetja Herba Slovenica. Njihova posebnost je tudi ta, da so precej ekološko napredni, saj imajo tudi povratno embalažo.

Vabim te, da si pogledaš njihovo FB stran in si tudi ti omisliš kakšen njihov izdelek 😉 Meni je opisana kozmetika zelo všeč. Za povrh pa še zelo rada podprem lokalne izdelke.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+