Sonični čistilec in polžja slina

Najbrž še zdaleč nisem edina, ki je do zdaj slišala za polžje kremice in se spraševala kakšen bo efekt. No tokrat pa sta na testu sonični čistilec in polžja slina v enem.

Polžja slina in sonični čistilec

Za maksimalen učinek, oziroma za čim lepši in mladosten videz kože.

Posvetila se bom vsakemu posebej

Ni namreč nujno, da se uporabljata istočasno. Zato sem najprej pokusila kremico iz polžje sline, ker me je res res zanimal njen efekt. Prej sem si vedno zamišljala, da gre pri tej, le za nekakšno čudno vražo. Pa moram priznati, da temu ni čisto tako, saj je koža po uporabi bolj napeta. Drobne gubice se izbrišejo. Da pa tudi nežen in zdrav sijaj.

Krema iz polžje sline

In ne, niti slučajno ni to kakšna mavrična zadeva, kakršne so polžje sledi. Ampak čisto običajna kremica, ki je zelo lahke teksture in lepo diši.

Sonični čistilec pa je – kot že samo ime pove, namenjen čiščenju kože na obrazu. Uporabljamo ga v kominaciji z čistilnim gelom, oziroma mlekom. Priložen pa je tudi adapter za polnjenje.

Sonični čistilec

Njegove silikonske ščetine se mi na otip zdijo tako zelo prijetne, da bi se ga kar ves čas lahko dotikala. Prav tako pa paše koži na obrazu, ki jo prijetno zmasira. Zaradi česar je koža videti bolj “polna”, tonirana, prav tako pa je videz bolj svež. Pravzaprav deluje tudi nekoliko sproščujoče.

Zelo je praktičen, ker ga vsepovsod lahko vzameš s seboj. Velik plus pa je tudi ta, da se ga zaradi materiala iz kakšnega je, tudi z lahkoto očisti. Kar seveda zmanjša tveganje za širjenje kakšnih neželenih bakterij.

Oba omenjena izdelka za nego kože toplo priporočam. Skupaj v kompletu pa jih lahko dobiš po akcijski ceni.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+