SOS, ko koži primanjkuje vlage

Včasih moja koža nekoliko dehidrira po uživanju na soncu ali pa kadar pride kakšen mrzel dan. Še posebej pa se mi to pozna, kadar nekaj dni zapored “štrajkam” pri pitju vode.

To je dejansko možno videti s prostim očesom. Drobne gubice so bolj očitne. Cel videz izpade nekoliko bolj utrujen. Sem pa tja se pojavi tudi pekoč in zategovalen občutek. V najslabšem primeru še kakšen izpuščaj.

Takrat sledim posebnim ukrepom

Ne uporabljam vsak dan iste kozmetike, ampak jo prilagodim potrebam, oziroma obnašanju moje kože. Namen je konec koncev ta, da dosežemo ravnovesje v koži , zato ne bodi presenečena, če tvoja najljubša krema kar naenkrat ne bo več zadoščala. Kadar je ta vidno izsušena se jaz obrnem na AA HELP Atopic SOS kremno masko za pomirjanje atopične kože.

sos maska

Tale maska je namenjena atopični koži. Suho kožo zelo lepo nahrani in vlaži. Deluje pa tudi protivnetno, zato prijetno pomiri morebitno rdečico in razdraženo kožo. Priporočljiva je še posebej za tiste občutljivčke, ki jim veliko kozmetičnih izdelkov za obraz ne ustreza.

za suho kožo

Uporablja se, kot običajna krema. Torej, nanesemo jo zjutraj in zvečer, brez, da bi jo bilo potrebno izpirati. Na koži pa pusti mehak in prijeten občutek. Proti izsušenosti deluje zelo hitro. Spremembe in izboljšave sem opazila že po tem, ko sem se le dvakrat namazala. Tako, da sem kar malo pomirjena, da imam v kopalniški omarici nekaj takega, po čemer lahko posežem, kadar res pride do težav.

Masko je možno kupiti v spletni trgovini Dragocena.si. Vabim te, da si ogledaš tudi prejšnji prispevek, katerega glavna tema je bila doseči sijoč in toniran videz kože.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+