Športanje je lahko nadvse udobno

Veš tisto, ko se lotiš športanja.. po možnosti tisti dan, ko se ti prav nič ne da. A vseeno vztrajaš, saj si želiš biti v formi..Potem pa se zgodi – mučiš se in mučiš, danes ti prav nič ne gre, za povrh pa še tista trenirka. Enkrat leze dol v pasu, potem ti nagajajo patenti.. Najrajši bi jo kar raztrgala iz sebe in zagnala v najbližji koš!

Še dobro, da ti lahko povem za najudobnejše hlače, s katerimi bo vsakodnevna aktivnost postala pravi užitek.

Je to material prihodnosti?

Te hlače so izdelane iz inovativnega materiala – mlečne svile. Ko sem prejela paket, sem ga seveda takoj odprla. In že ob prvem dotiku začutila, da gre res za posebno blago, kateremu podobnega do sedaj nisem poznala. Je gladek, a hkrati tako mehek in nežen. Pod prsti pusti skorajda puhast občutek.

Takoj zatem sem jih še preizkusila. In res – prilegajo se popolnoma. Kot, da bi bila gola, le, da to nisi. Hkrati pa so zelooo raztegljive. Ni variante, da ti nebi bile prav.

raztegjlive pajkice

Mene je poleg vsega drugega še posebej navdušil njihov dizajn. Večina športnih oblačil se mi zdi precej neestetskih. In zato sem se, kljub temu, da imam barve zelo rada, do zdaj pri športanju odločala predvsem za sivino in črnino. Zdaj, ko sem odkrila Lelosi to ne bo več potrebno. Kmalu sem jih ob aktivnosti tudi preizkusila.

lelosi

In res, v skoraj dveh urah hoje so ves čas stale na mestu. Tako, da sem brez težav dosegla svoj cilj💪.

Športne pajkice

Prav mi pridejo tudi pri vadbi doma, ne samo zunaj.

Športne pajkice

Pa, da ne bo pomote – niso namenjene zgolj in samo športu. Gre za večnamensko oblačilo, ki ga lahko modno skombiniraš ter tako ustvariš krasen casual look.

Če se želiš prepričati za kako poseben material gre, si lahko naročiš tudi vzorec. Košček blaga, ki te bo brez dvoma presenetil.

Lelosi pajkice pa lahko kupiš v spletni trgovini, kjer lahko izbiraš med očarljivimi vzorci in barvami. Vsekakor pa si vabljena tudi k spremljanju njihove FB strani.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+