Sproščanje telesa in duha v napornih dneh

Prejšnji teden je zame bil ekstremno naporen. Kar ni bila konca. Zato sem res rabila sproščanje telesa in duha.

Vse dni sem imela precej natrpane z opravki, z opravili za blog,..Zato sem se že zjutraj ob budilki stresirala, kako mi bo sploh uspelo. Težave sem imela tudi v osebnih rečeh. Za povrh pa noben večer kljub utrujenosti nisem mogla zaspati. No na koncu pa sem ostala popolnoma brez energije.

Tole mi je v resnici precej pomagalo

Še dobro, da sem proti koncu tedna prejela Ananya paket, ker mi je v resnici res prišel prav. Bolj, kot sem mislila. Morda se boš tudi ti spraševala, kako ti lahko maslo za telo in hidrolat pomagata. A, ti v nekolikšni ali celo precejšnji meri pač lahko.

set za sprostitev

Zato, ker vsebujeta eterična olja, tistih rožic, katerih vonj je izjemno sproščujoč.

Maslo za telo Ravnovesje je prava super hrana za kožo, ker jo tako hranilno in bogato, a kljub temu ne pušča mastnega sloja na njej. Vonj je zame neverjeten – kombinacija cedre, lavande, sladke pomaranče in geranije.  Super primerno za občutljivo in suho kožo. Ime “Ravnovesje” pa je dobilo zato, ker je namenjeno tudi prizemljitvi in uravnoteženju našega telesa in čutov.

Potem pa še hidrolat s katerim se popršim, da pred spanjem lažje zaspim. Njegov vonj prav tako sprošča, pomirja. Kar še posebej prija takrat kadar smo utrujeni, brez energije, oziroma izgoreli. Lahko ga dodamo tudi h kopeli, popršimo po koži, oblačilih ali pa kar po prostoru.

Oba izdelka sta veganska in ročno izdelana.

večerni ritual za sprostitev

Brez pomisleka sem ju vključila v moj večerni ritual. Po hitenju čez dan se v postelji zvečer vse skupaj lažje upočasni in postavi druge obveznosti na stran.

Te super izdelke, ki omogočijo pravo malo terapijo v udobje kopalnice ali lastne spalnice si oglej na FB strani ANANYA -tok življenjske energije. Priporočam! Še posebej v situacijah, ki sem jih opisala zgoraj.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+