Ta konoplja je legalna ;)

Sem velika fanica kozmetike, tako dekorativne, kot tiste za nego kožo. Slednje še nekoliko bolj. Saj sem namreč mišljenja, da je veliko bolj fajn, če je naša koža lepa in negovana, ker nam potem ni treba uporabiti gore makeupa. Naj količina make upa ostane v mejah dobrega okusa. Včasih smo pa lahko tudi brez. Se strinjaš ?

Verjetno te je zmedel naslov. Naj povem za kaj gre.. Govorim o kozmetiki Hemptouch, ki je ustvarjena na osnovi konopljinega olja.

hemptouch set

Tokrat sem imela priložnost preizkusiti kar 3 njihove izdelke, na kar sem komaj čakala, saj imajo že celo množico zadovoljnih uporabnikov. Čeprav mi zelo malo krem odgovarja. Že kremice za dojenčke lahko na moji koži povzrožijo pekoče izpuščaje.

Stestirala sem konopljino mazilo za suho kožo, konopljino vitaminsko kremo za obraz in balzam za ustnice Herpless. Vse te tri izdelke zdaj uporabljam slab teden in obnesli so se takole..

Konopljino mazilo za suho kožo

Mazilo je bogate maslene strukture. Zato se ga za en nanos porabi zelo malo. Takoj ob nanosu pa sem čutila na koži blagodejen občutek. Moja koža je namreč suha in občutljiva, včasih čutim tudi zategujoč in dražeč občutek. Tole mazilo pa ji je definitivno pomagalo, da si opomore, skorajda lahko rečem, da sem kar nekako čutila, da je mojo kožo občutno navlažilo, tudi izgledala je prenovljena. Nanašala pa sem ga zjutraj.

Konopljina vitaminska krema za obraz

Jaz za Hemptouch

Uporabljala sem jo zvečer. Vemo, da koža ponoči bolje absorbira, zato sem hotela tole, za nekaj evrov dražjo Hemptouch-ovo kremico, kar se da, dobro izkoristiti. Koža je kmalu po uporabi delovala zelo nahranjena in polna, kar je dnem za dnem postajalo še bolj očitno. Ne bom rekla, da sem zgubana kot starka, ker tudi nisem, a kljub temu so se na mojem obrazu pojavile že prve mimične gubice (še posebej na čelu) in te so se z redno uporabo manjšale. In na tej točki lahko rečem, da je ta, s koencimom Q10 bogata krema, odlično izpolnila svoj namen.

Konopljin balzam za ustnice

Moja koža je dejansko suha vse od stopal pa do lasišča. Vključno z ustnicami. Dober balzam za ustnice pa je težko dobiti. Še posebej če te pogosto pokajo. Večina, ki sem jih prej preizkusila je na ustnicah ustvarila le nekakšno plast, ni jih pa nahranila in navlažila. Zagotovo pa to stori Hemptouch-ov balzam. Ustnice si namažem le zvečer, kar pa je popolnoma dovolj, da ostanejo mehke. Tudi razpokane niso več.

Uporabo Hemptouch kozmetike močno priporočam. V njihovi ponudbi boste zagotovo našli kaj zase, saj nudijo tudi kozmetiko za mozoljavo kožo in za druge kožne težave.  Glede na to, da je kozmetika zelo kakovostna, se mi zdi tudi njena cena dokaj nizka. Saj sem do zdaj za kreme, ki so odgovarjale moji koži morala pogledati vsaj še enkrat globje v denarnico.

Toplo priporočam, da pobrskate po njihovi spletni trgovini: http://www.zeleni-dotik.si/

Najdete pa jih lahko tudi na FB strani: https://www.facebook.com/hemptouch/

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+