Test: 10 evrov za dolgo obstojno šminko?!

Ste tudi ve v življenju preizkusile nemalo kateri dobro oglaševan produkt, pa ta ni niti približno zadovoljil oglaševalskih obljub. Včasih se zdi, da nekatere kozmetične hiše mnogo večje količine denarja investirajo v oglaševanje, v sam produkt pa bore malo.. In ravno  s tem namenom sem se tokrat odločila za testiranje nečesa drugačnega in manj poznanega.

Torej, odločila sem se, da namenim svojo dragoceno energijo in čas šminkam blagovne znamke LAYLA, ki na slovenskem trgu še ni toliko razširjena, kaj šele oglaševana -jo že poznaš? Cena pa je še dokaj nizka, oziroma povprečna. Njihove pestro ponudbo si lahko ogledate tukaj.

…in kakšen je rezultat?

Testirala sem tako Mat kot tudi Ceramic Shine šminke omenjene blagovne znamke. Moram reči, da sta me obe različici prijetno presenetili. Načeloma sem pristašica Mat tekstur, saj so povečini tudi bolj obstojne, vendar me tudi Ceramic Shine ni pustil na cedilu, saj je zdržal vsaj pol mojega delavnega dne na mestu (brez popravka!), čeprav daje lažji in ne tako intenziven videz.

Sama sem si že priskrbela, kar nekaj njihovih izdelkov – od temnejših do svetlejših in bolj živahnih (ponujajo zadovoljivo širok nabor barv in odtenkov) in niti eden od njih me ni razočaral. Kvaliteta je primerljiva ali pa celo boljša od mnogo bolj uveljavljenih, pa tudi dražjih ponudnikov. Na začetku me je malo zmotil močan vonj produktov (na razne dišave sem že od nekdaj občutljiva), ki ga pa kmalu z naslednjimi nanosi sploh nisem več zaznala.

Za popoln videz uporabim še njihovo črtalo za ustnice, da šminka ostane na mestu, včasih pa za lesk uporabim še njihov gloss, tako, da ga namažem le po sredini ustnic, kar optično naredi ustnice bolj polne.

Vesela bom, če mi v komentarju zaupaš še za katero šminko jamčiš ti. V naslednjih tednih pa mogoče eno od bralk nagradim z eno od LAYLA šmink! Mogoče boš lahko celo izbirala med barvami 😉

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+