Test: Bell Hypoallergenic – kozmetika, ki pusti dihati

Prek kratkim me je v zgodnjih jutranjih urah presenetila pošiljka s paketom na katerega sem težko čakala. Prejela sem izdelke dekorativne kozmetike, blagovne znamke Bell Hypoallergenic, ki se ponaša s hipoalergenimi izdelki in s tem, da ne testirajo na živalih. Namenjena pa je vsem uporabnicam, ki želijo ohraniti zdravo kožo in vsem tistim, ki so preobčutljive na katero od dekorativne kozmetike. Ponujajo namreč široko paleto ličil – od maskar, šmink, lakov za nohte pa vse do pudrov. Njihovi izdelki so že  prisotni v nekaterih spletnih trgovinah in drogerijah.

Tokrat je moj namen preizkusiti 4 izdelke. Pa začnimo lepo po vrsti…

Bell Hypoallergenic tekoča posvetlitvena podlaga

hipoalergena tekoca podlaga

Tale podlaga je obogatena z ekstraktom bučnih semen, morsko vodo in bisernimi pigmenti. Moji koži je dala zelo zdrav, sijoč, zglajen in res zelo naraven videz, kot, da sploh nebi bila napudrana. Za še natančnejši nanos sem jo aplicirala s čopičem (čeprav se že sama po sebi lepo razmaže).

Bell Hypoallergenic korektor

« of 2 »

Do sedaj sem si v vsej moji zgodovini ličenja kupila le en korektor, ki se je na koncu itak pokvaril, saj mu je že zdavnaj potekel rok. Kožnih težav načeloma nimam, le na vsake toliko se pojavi kakšno moji koži neprijazno obdobje (beri PMS). No, in tako sem se odločila, da si priskrbim moj drugi korektor. Pritegnil pa me je predvsem, ker je tako funkcionalen, čeprav me je tale zelena ob testiranju, kar malo prestrašila in sem jo nanašala s tresočim se prstom.

  • Zeleni korektor je namenjem “rdečkastim” kožnim nepravilnostim (mozoljčkom, rdečici, vidnim kapilaram, ipd.), saj zelena rdečo nekoliko nevtralizira – rdečkast predel kože postane z zeleno kar belkast .
  • Rožnat je namenjen temnim podočnjakom – ti se lepše prekrijejo z rožnatim, kot rjavim korektorjem, saj je manj opazen
  • Rjavi pa je klasičen korektor, ki ga lahko uporabiš skoraj na vseh kožnih nepravilnostih.

BELL Hypoallergenic BB MOUSSE

« of 3 »

S telim BB Moussom sem zelo zadovoljna. Sama namreč nimam potrebe, da bi se pudrala vsak dan in zato sem namesto pudra večkrat do sedaj uporabljala t.i. BB kreme, ki naj bi nekolike zgladile nepopolnosti. A vendar, nobena do sedaj ni bilo toliko prekrivna kot tale BB mousse (kot lahko vidiš na slikah).  Pri nanosu pa sem porabila res majhno količino, ker se zelo lepo in natančno razmaže samo s prsti.  Pohvali pa se lahko tudi z antiage učinkom!

Bell Hypoallergenic dolgoobstojen lak za nohte

« of 2 »

Tale lakec je veliko bolj obstojen, kot večina tistih, ki sem jih uporabljala sedaj (da ne bo pomote – teh je verjetno tam okrog 150 :D), nohtom pa pusti dihati in tako preprečuje, da bi se ti poškodovali in postali krhki ter lomljivi. Odtenek na sliki je številke 46.

KAJ ME JE NAJBOLJ NAVDUŠILO?

Res zelo priporočam! Predvsem zadovoljna sem, ker nobeden od prvih treh izdelkov moje kože ni izsušil, saj z uporabo običajnih pudrov na vsake toliko dobim suhe izpuščaje in rdečico, zamašene pore in s tem z ogrci posejan obraz. Da ne omenjam, da sem v lekarni za eno tekočo podlago priznane blagovne znamke za nego kože, porabila toliko denarja, kot znašajo vsi ti trije izdelki skupaj! Težave z izpuščaji pa so se še naprej nadaljevale.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+