The Ohm Collection: naravni deodorant v prahu na testu

No, pa se spet lahko vrnemo k moji občutljivi koži,  ki sem jo že tolikokrat omenila.  Le da se bomo zdaj prestavili na drug, čisto specifičen predel – to so pazduhe. Sem ena izmed tistih, ki ne more uporabljati kateregakoli deodoranta, saj je moja koža tudi tu pogosto razdražena. Da o trenutkih po britju ne govorim. Odločila sem se, da si bom poiskala naravni deodorant.

Pa sem malo pobrskala in našla The Ohm Collection, ki se ponaša z naravnimi in organskimi produkti – deodoranti in sončnimi kremami.

Preizkusila sem njihov Deodorant iz No Sweat kolekcije. Od več privlačnih vonjev, sem brez premisleka izbrala vonj mandarine. Mandarine mi namreč blazno dišijo 🙂 in žal mi je, da ni na voljo več takšnih in drugačnih negovalnih produktov, ki imajo vonj po le-teh.

naravni deodorant mandarina

Ko je prišel v moje roke sem ga takoj odprla, ker me je vonj res zanimal. In res – ta je bil zelo prijeten, pravi pravcati nežen vonj mandarin. Ne premočan. Premočnih vonjev ne maram, tudi naparfumam se zelo redko.

Deodoranti so v obliki prahu, takega do zdaj še nisem uporabljala. Ampak nič hudega – prah le malo potreseš na prste in potapkaš pod pazduho. Skratka uporaba je enostavna.

deo v prahu

Madeži?

Madežev na oblačilih nisem zasledila, kar me je izjemno razveselilo. Prepričana sem, da nisem edina, ki jo ti prav razjezijo, še posebej na temnih oblačilih,  ki pa jih v zadnjem času veliko nosim.

Obstojnost

Čeprav sem prejšnji petek vsa “zadekana” v gromozanskem šalu in velikem volnenem puloverju tekala po opravkih in šopingu, me No Sweat ni izneveril. Je izjemno obstojen, glede na to, da mi je v kabinah pri pomerjanju oblačil večkrat kar dobro zakuhalo. Res je, da mandarininega vonja ni bilo več prav veliko zaznati, a tudi neprijetne vonjave se niso pojavile.

Razdraženost?

Moje, izjemno že od nekdaj občutljive kože, No Sweat ni razdražil. Tudi tedaj ne, ko sem ga nanesla takoj po britju.

  • 9/10
    Moje zadovoljstvo z izdelkom - 9,5/10
9/10

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+