To je edini svinčnik na svetu, ki raste

Prepričana sem, da te je naslov tega prispevka malo zbegal. In to opravičeno. Kajti gre za zelo inovativen izdelek, za katerega res ne moreš kar tako vedeti za kaj bi si šlo. Brez “napihovanja” gre namreč res za edini svinčnik na svetu, ki raste.

Svinčnik ki raste

Posadi svoj svinčnik

Čas je, da razkrijem tole zmedo. To so svinčniki, ki jih dejansko posadiš. V zemljo. Tako, kot to storimo z drugimi rastlinami in bodočimi pridelki.

Čaroben svinčnik

Gre namreč za čisto navaden svinčnik, ki ga uporabljaš dokler ne odsluži svojega namena. No, vsaj svojega prvega namena. Pisanja. Ko ga porabiš in ko zaradi šiljenja od njega ne ostane več veliko, je na vrsti njegov drugi namen. Sajenje. Oziroma to, da iz njega vzgojiš rastlino. Tako, kot je to prikazano na škatlici.

Poseben svinčnik

Na vrhu se namreč skrivajo semena. Jaz sem si izbrala češnjevca, ker ga imam zelo rada. Prav pa mi bo prišel tudi koriander.

Sajenje začimb

Izbiraš lahko tudi med drugimi. Še med sončnico, marjetico, nageljnom, spominčico, baziliko, timijanom, žajbljem in chio.

Ti svinčniki so sicer nastali v sklopu darilnega programa. Si predstavljaš, kako bi bili tvoji sodelavci ali zaposleni zadovoljni in presenečeni nad njimi. Obnesejo se pa tudi, kot inovativno darilo posameznikom, recimo prijateljem. Še posebej tistim, ki svoj čas rada preživljajo z vrtičkanjem. Sama komaj čakam, da svojega posadim, da vidim kako bo iz njega vzklilo seme 🌱.

Dostopni so na spletni strani posadisvojsvinčnik.si.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+